Met een technische knock-out: Harry Hardwick kroont zich tot kampioen bij vedergewichten bij Cage Warriors

Harry Hardwick heeft bij de Cage Warriors de titel bij de vedergewichten veroverd. Als het hoofdkamp van de 172-event klopte de Engelsman in Newcastle de Nederlander Orlando Wilson Prins. Hardwick won via een technische knock-out. 

Meer krantenkoppen in België

ASSISEN. Hele dag gehamerd op “essentiële rol” van Lorine De Witte, verdediging noemt het “karaktermoord”: “Nooit zo’n hard proces meegemaakt. Ik ben er misselijk van”

Doodslag. Daarvoor staan Athena Man en Lorine De Witte terecht op het assisenproces rond de dood van Caroline Kint (65). Bij het eind van de pleidooien betwistte Athena Man die kwalificatie niet. En daardoor werd enkel Lorine De Witte geviseerd voor haar “essentiële rol” in het drama. Haar advocaten noemden het een “karaktermoord”. “Barbertje moet hangen. Deze bagger is hallucinant.”

Lees meer »

Lipcas opent gloednieuwe gebouw, anderhalf jaar nadat brand de pannenkoekenfabriek in de as legde: “Klaar voor de toekomst”

Lipcas is terug van weggeweest. Ongeveer anderhalf jaar nadat een felle brand de pannenkoekenfabriek in Zwevezele in de as legde, opende het bedrijf zaterdag officieel een gloednieuwe vestiging op de Hille. Zaakvoerder Ruben Casteleyn (35) ziet de toekomst hoopvol tegemoet. “De brand was een zware klap voor ons, maar we werken hier nu professioneler en efficiënter dan ooit tevoren. En

Lees meer »

Horeca-uitbaters zetten schouders onder EK-dorp in Ardooie

Op initiatief van enkele voetbalminnende horeca-uitbaters wordt er ter gelegenheid van het Europees kampioenschap voetbal een EK-dorp ingericht. Daar kun je op groot scherm de wedstrijden van onze Rode Duivels volgen.
The post Horeca-uitbaters zetten schouders onder EK-dorp in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

DNA-onderzoek naar ‘rusthuismoorden’ in Oostrozebeke levert niets op

Het DNA-onderzoek op enkele insulinepennen die het gerecht in beslag nam in woonzorgcentrum Rozenberg in Oostrozebeke heeft geen uitsluitsel gebracht. Dat schrijft HLN. Wie verantwoordelijk is voor de drie moorden en zes moordpogingen in het rusthuis tussen 2020 en 2021 blijft dus onduidelijk.
The post DNA-onderzoek naar ‘rusthuismoorden’ in Oostrozebeke levert niets op appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze mochten niet ‘papa’ zeggen en werden regelmatig met de riem geslagen”: zo stuwde Joe Jackson met ijzeren vuist zijn kinderen naar de top

Deze maand is het vijftien jaar geleden dat Michael Jackson op vijftigjarige leeftijd overleed. Hij werd nog negen jaar overleefd door zijn vader Joe, een man die bekendstond als een bullebak, liefdeloze vader en manager met losse handjes. Onder zijn impuls bereikten al zijn kinderen de showbizztop, maar de trauma’s die daarmee gepaard gingen, zijn niet te tellen. “Ik hoorde

Lees meer »

LIVE GAZA. Biden verdedigt plan voor staakt-het-vuren in Gazastrook – Israëlische premier Netanyahu noemt keuze leger voor gevechtspauzes “onaanvaardbaar”

In een mededeling die verspreid is naar aanleiding van het islamitische Offerfeest, heeft de Amerikaanse president Joe Biden zondag een nieuw pleidooi gehouden voor zijn plan voor een staakt-het-vuren in Gazastrook. En de Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft kritiek geuit op de plannen die het leger zondag heeft aangekondigd om dagelijkse tactische gevechtspauzes in te lassen. De pauzes dienen om

Lees meer »

Gio Vano uit Kortemark heeft nieuwe opzwepende track ‘Oh, Ja Ja, Ja’

Zanger Gio Vano uit Kortemark brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Oh, Ja, Ja, Ja’ uit. Deze opzwepende track vertelt het verhaal van diepe dalen en glorieuze opstanden, een ode aan de kracht van de liefde en doorzettingsvermogen.
The post Gio Vano uit Kortemark heeft nieuwe opzwepende track ‘Oh, Ja Ja, Ja’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kerk van Bikschote verliest dak, maar behoudt spits: “Project kan starten tegen eind 2025”

Een tachtigtal aanwezigen woonde maandagavond de voorstelling bij van de plannen voor de kerk van Bikschote. De toren en de spits blijven behouden, maar het dak verdwijnt en het schip wordt een groene binnenruimte. Daarin komt een liturgische ruimte voor een veertigtal personen. “Dat wordt een soort kleine weergave van wat de kerk vroeger was”, zegt architect Philippe Viérin.

Lees meer »

Actrice Leah Thys mist haar overleden man nog elke dag: “De tijd heelt níet alle wonden”

Tijdens de seizoensfinale van ‘Thuis’ zorgde de rechtszaak van Marianne voor heel wat spanning. Zelf maakt actrice Leah Thys (79) straks dankbaar gebruik van de zomerstop om te repeteren voor het theaterstuk ‘Oldtimers’. “Meer dan ooit moet ik m’n energie doseren”, vertelt ze in ‘Primo’ tijdens een open gesprek over ouder worden, het gemis van haar overleden echtgenoot en de

Lees meer »

Belgische sopraan Jodie Devos overleden

De Belgische sopraan Jodie Devos is zondag op 35-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat meldt haar agentschap, Intermezzo. De operazangeres had verschillende concerten moeten afgelasten door haar ziekte.

Lees meer »