MAKSIM releaset opnieuw breakup-single: “Maar ik ben klaar om de ware liefde te ontmoeten”

Na ‘#LikeMe’ bouwt Maksim Stojanac (26) druk verder aan zijn solocarrière. Ook hij doet nu een gooi naar een zomerhit en net als vorig jaar doet hij dat samen met een Nederlandse. Na Emma Heesters is het nu met Hannah Mae. Deze keer is het zij die het voortouw nam: “Ik ben voor ‘Wat Wil Je Van Mij’ met de Vlaamse zanger Metejoor veel in België geweest. Zo heb ik Maksim ontmoet. Toen ik ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ schreef en er de vraag opkwam of het misschien een duet moest worden, kwam de naam van Maksim al snel naar boven. In songwriting vind ik het heel belangrijk dat je echt een klik met iemand hebt, dus zijn we een tijdje later samen de studio in gedoken. Dat bleek al snel helemaal goed te zitten.” Meer ontdek je in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Tim Merlier klopt Jasper Philipsen in eerlijke sprint en is opnieuw aan het feest in de Baloise Belgian Tour

In de slotetappe van de Baloise Belgium Tour heeft Tim Merlier opnieuw de bovenhand kunnen nemen. In een pure machtsprint won hij het pleit van Jasper Philipsen, Tom Van Asbroeck werd verdienstelijk derde. De Noor Søren Waerenskjold kreeg voor de eindwinst nog wat weerwerk te verduren tijdens de Gouden Kilometer, maar kon die uiteindelijk al bij al makkelijk veiligstellen.

Lees meer »

Kledingwinkels geraken zomeroutfits niet kwijt: “Al direct solden tot -70%”

De hemel huilt, en de boekhouding van de kledingwinkels huilt mee. Jurken en shorts blijven onaangeroerd in de rekken: winkels verkopen tot een derde minder kleren. Slecht nieuws voor de winkeliers, maar als consument kan je flink je slag slaan. “Ik verwacht agressieve solden”, klinkt het bij verschillende kledingwinkels. “Meteen met stevige kortingen, ja.”

Lees meer »

Voyeur (35) heeft origineel excuus voor filmen van vrouwen in toilet op strand: “Ik had diarree en legde daarom mijn GSM bovenaan”

“Ik heb hen per ongeluk gefilmd. Die week had ik flinke buikloop en als ik naar het toilet ging, legde ik mijn GSM op het muurtje bovenaan om mijn handen vrij te hebben. Er is wellicht zo per ongeluk gefilmd.” Dat excuus had een 35-jarige man uit Nieuwpoort in petto voor de rechter als reden waarom hij verschillende vrouwen filmde

Lees meer »

Wesley (45) staat voor eerst oog in oog met man die hem opzettelijk overhoop reed: “Het draaide om een vrouwenkwestie, maar ik was het verkeerde slachtoffer”

“Mijn leven staat stil. Ik ben bang om ’s avonds nog buiten te wandelen.” Ruim 8 maanden nadat hij op de Kuurnse Ezelsfeesten met opzet overhoop is gereden, blijft Wesley Ketels (45) uit Kuurne het moeilijk hebben om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen. Vandaag startte in Kortrijk het proces tegen zijn aanrijder en een kompaan. Ze riskeren

Lees meer »

Russisch staatsbezoek aan Noord-Korea afgetrapt: relatie tussen Poetin en Kim Jong-un gaat “nieuw tijdperk van voorspoed” in

Het Russische staatsbezoek aan Noord-Korea is officieel afgetrapt. De Russische president Vladimir Poetin (71) en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un (40) hebben een ceremonie bijgewoond op het centrale plein van de hoofdstad Pyongyang. Tijdens een gesprek met Kim Jong-un heeft Poetin gezegd dat hij de Noord-Koreaanse steun voor de oorlog in Oekraïne “waardeert”.

Lees meer »

Buien en onweer komen opnieuw opzetten

Het wordt donderdag bewolkt met vooral boven de oostelijke landshelft soms buien, die geleidelijk onweerachtig worden vanuit het zuidoosten. In het westen van het land is het droger. De maxima liggen tussen 18 en 23 graden, voorspelt het KMI.

Lees meer »

Loslopende herdershonden verscheuren jack russel Obi: “Ik hoorde mijn vriendin krijsen en Obi piepen”

Drie loslopende Turkse herdershonden van een schapenboer hebben in Vremde een jack russel doodgebeten en verscheurd. Het hondje lag thuis gewoon op het terras. “Mijn vriendin is in shock. Ze zal hulp nodig hebben om dit te verwerken”, zegt baasje Koen Mortelmans. Het is het tweede bijtincident met deze honden in een half jaar. Burgemeester Johan De Ryck (N-VA) van

Lees meer »