LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. “Eerst zien hoe het gaat, want ben toch beetje stijf”: Van Aert nog niet zeker of hij sprint na val

Na twee aankomsten bergop is het in de Ronde van Noorwegen vandaag voor het eerst aan de sprinters, want de derde etappe telt slechts één klimmetje op ruime afstand van de finish. Roert Wout van Aert zich voor het eerst in de strijd om de zege? En wat doet Thibau Nys, nadat hij gisteren de leiderstrui moest afstaan? Volg de rit op de voet in onderstaande liveblog of kijk LIVE via deze link! 

Meer krantenkoppen in België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »

Mesthoop van 800 kubieke meter vat spontaan vuur op manege in Dentergem

Een mesthoop van zo’n 800 kubieke meter groot vatte maandag spontaan vuur op manege Kerstenburg langs de Markegemsesteenweg in Dentergem. De schade bleef beperkt, maar het was een werk van lange adem om zo’n hoeveelheid mest grondig te blussen.
The post Mesthoop van 800 kubieke meter vat spontaan vuur op manege in Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem

Tijdens een gezellige feestviering met barbecue in Café Brouwershof maakte dartsclub Hummeltje uit Ichtegem tijd om de kampioenen in de kijker te plaatsen.
The post Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pensioenleeftijd moet naar omhoog in China

China wil de pensioenleeftijd verhogen. Op dit moment ligt de gemiddelde levensverwachting in China hoger dan in de Verenigde Staten, terwijl de huidige wettelijke pensioenleeftijd een van de laagste ter wereld is. Door de pensioenleeftijd op te trekken zou de krapte op de arbeidsmarkt worden aangepakt.

Lees meer »

20 jaar Purfruit, de oudste en grootste zelfpluktuin van het land: “Ik wilde er eerst kalkoenen kweken, maar het werd dan toch fruit”

Ooit had Bart Van Parijs (57) in het Gentse een groothandel in meubelen, tot hij 20 jaar geleden het roer volledig omgooide en als bioboer naar West-Vlaanderen trok. Hij stampte er samen met zijn partner Nele Deweerdt (55) de eerste zelfpluktuin van ons land uit de grond. Een concept dat toen helemaal nieuw was, maar intussen al goed ingeburgerd is.<br

Lees meer »

KIJK. “Nog veel werk om die twee aan te vallen”: dappere Evenepoel krijgt lik op stuk van Vingegaard, maar heeft geen spijt

Gespeeld, maar niet gewonnen. Remco Evenepoel koos in de laatste bergetappe van deze Tour vol voor het offensief, maar liep op een counter van Jonas Vingegaard. Geen drama: zonder ongelukken in de slottijdrit eindigt hij morgen als derde in zijn eerste Ronde van Frankrijk. “Ik ben superfier op wat ik al gedaan heb, maar ik zou graag afsluiten met een

Lees meer »