LIVEBLOG OHL-WESTERLO. Wie sluit het seizoen op een positieve noot af?

OH Leuven speelt op de slotspeeldag van de Europe Play-offs tegen Westerlo. Er staat weinig op het spel voor beide ploegen. Kan OH Leuven hun eigen supporters een overwinning schenken? Volg het hier live op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Groot winstalarm bij Umicore

07:50 Umicore draagt de gevolgen van een vertragende markt voor elektrische auto’s. De batterijmaterialendivisie zal slechts break even zijn dit jaar, terwijl de eerdere ambitie op 135 miljoen euro brutobed…

Lees meer »

Droom van horecauitbater uit Wellen om bijzitter te worden in vervulling gegaan: “Ik zou het meteen opnieuw doen”

Horeca-uitbater Jo Schurmans uit Wellen mocht voor de allereerste keer gaan ‘zitten’ bij de verkiezingen. Dat kostte best wel wat moeite, want hij moest daarvoor wisselen met iemand die liever geen bijzitter wilde zijn. In een stembureau moeten werken, het is iets waar veel mensen tegenop kijken, maar voor Jo was het een droom. "We moesten zelfs een eed afleggen,

Lees meer »

“Ik zit nog steeds in obesitas-fase 1”: Frans Bauer blijft een zeer open boek in realitysoap ‘De Bauers: 20 jaar later’

Zelf twijfelde hij of een realityreeks rond z’n persoon wel zou werken, maar ‘De Bauers’ bleek twintig jaar geleden een onverwacht succes. Een kunstje dat Frans Bauer (50) en z’n gezin maar wat graag nog eens herhalen in ‘De Bauers – 20 jaar later’ (nu op VTM2). Waarom liet Frans de camera’s pas na 20 jaar nog eens toe? Hoe

Lees meer »

“Bart De Wever mag gerust premier worden”

Dit is “geen overwinning”, maar een “historisch moment”, zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez op de bijeenkomst van zijn partij in Brussel. De Franstalige liberalen dromen al hardop van een nieuwe ‘Zweedse’ coalitie.

Lees meer »

President Macron roept op tot samenwerking tegen “extremen”: “Ik wil de sleutels van de macht in 2027 niet aan radicaal-rechts geven”

De Franse president Emmanuel Macron heeft opgeroepen tot samenwerking om “de extremen een halt toe te roepen” in aanloop naar de parlementsverkiezingen van eind deze maand. Dat heeft hij woensdag gezegd tijdens zijn eerste persconferentie na de ontbinding van het Franse parlement zondagavond. Hij verklaarde zich bereid om voorstellen van sociaaldemocraten en leiders van centrumrechts en de groenen op te

Lees meer »

Nafi Thiam, mét goudblonde lokken, zit met hoofd al in Parijs: “Lange periode zonder wedstrijd was één van beste beslissingen in m’n carrière”

Zou de gouden kleur van haar vlechten een voorbode zijn voor de kleur van haar EK-medaille straks? De kans is groot, maar Nafi Thiam (29) ligt niet wakker van die derde Europese titel. Na haar zware achillespeesblessure begint ze toch met wat onzekerheid aan haar eerste zevenkamp in bijna twee jaar. “Ik voel dat het toppunt van mijn carrière voorbij

Lees meer »

College Oostende zamelt 2.000 euro in voor goede doelen in Roemenië: “Ik draag dit voor altijd mee”

De laatstejaars humane wetenschappen van het College Oostende zamelden dit schooljaar maar liefst 2.000 euro in ter ondersteuning van hun humanitair project in Brasov, Roemenië. Het is het tiende jaar dat het College op deze manier z’n partners in Roemenië ondersteunt. De leerlingen blikken terug op een leerrijke studiereis.
The post College Oostende zamelt 2.000 euro in voor goede

Lees meer »