‘Het zijn stuk voor stuk maatregelen die een beeld schetsen dat sociale huurders profiteurs zijn’: dit was het woonbeleid van de Vlaamse regering

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe skatezone op Kerelsplein zet in op startende skaters in Roeselare

Woensdagavond werd op het Kerelsplein het nieuwe skategedeelte feestelijk geopend. De bestaande skate-elementen zijn vervangen door op maat gemaakte betonnen skate-infrastructuur, wat verschillende voordelen biedt. Beton zorgt voor minder lawaai tijdens het skaten, vraagt minder onderhoud en heeft een langere levensduur.
The post Nieuwe skatezone op Kerelsplein zet in op startende skaters in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

3 doden en 19 gewonden bij Russische aanval op Charkiv

Bij Russische aanvallen op Charkiv, een Oekraïense stad in het noordoosten van het land, zijn 3 doden en 19 gewonden gevallen. Er zijn zeker 4 explosies gehoord. Afgelopen nacht voerde Rusland ook grootschalige drone-aanvallen uit op Oekraïense energiecentrales in het zuiden en westen van het land, daarbij vielen 2 gewonden.

Lees meer »

Rome wil tekort aan taxi’s oplossen

18:15 Goed nieuws voor wie binnenkort een trip naar Rome plant. De stad belooft 3.000 nieuwe taxivergunningen uit te schrijven om een einde te maken aan het tekort aan taxi’s en lange rijen wachtende toeris…

Lees meer »

Leuk nieuws voor West-Vlaamse musicalfans: ‘A Christmas Carol’ komt op 4 en 5 januari 2025 ook naar De Spil in Roeselare

Het is pas maandagmorgen en we mogen al leuk nieuws meedelen aan de West-Vlaamse muziekfans. Inderdaad, de bejubelde productie ‘A Christmas Carol’, met een weergaloze Lucas Van den Eynde als verbitterde vrek Ebenezer Scrooge, komt voor het eerst ook naar West-Vlaanderen en zal op 4 en 5 januari 2025 op de planken staan in De Spil in Roeselare.
The

Lees meer »

Grote belangstelling tijdens voorstelling van nieuw cultuurseizoen in Kuurne: “Cultuur zorgt voor samenhorigheid”

Woensdagavond heeft de Kuurnse Vrijetijdsdienst in Hoeve Vandewalle het nieuwe cultuurprogramma bekendgemaakt voor het seizoen 2024-2025. Dit ging vooraf met de voorstelling ‘900 jaar Kuurne in woord en beeld’ van Sammy Neyrinck.
The post Grote belangstelling tijdens voorstelling van nieuw cultuurseizoen in Kuurne: “Cultuur zorgt voor samenhorigheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »