FC De Kampioenen inspireren kermisweekend

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni draait de kermis in Zwevezele op volle toeren. Het Feestcomité maakt er weer een boeiende driedaagse van, met als hoogtepunten een stratenloop op vrijdag, een festivalsfeertje op zaterdag, en een gastoptreden van acteur Herman Verbruggen (Marc Vertongen in FC De Kampioenen) op zondag.

De lopers kunnen vrijdag kiezen tussen een recrealoop (5 km) of een prestatieloop (10 km). Voor kinderen wacht er een parkloop in het kasteelpark. Op zaterdag zijn er hapjes en drankjes en de gelegenheid om van een dansschool enkele danspasjes te leren. Dj’s Ratch en Denoo sluiten daarop aan. ‘t Klein Muziekske van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia start zondag om 11 uur met een gratis concert. De namiddag staat helemaal in het teken van FC De Kampioenen, met een FC De Kampioenen-Cup for Kids (13 uur) voor het meest sportieve duo, terwijl Marc Vertongen van Radio Hallo (17 uur) ambiance brengt op het terras. Het kermisweekend wordt vanaf 18.30 uur afgesloten door een optreden van party band The Juliets. Meer info: www.facebook.com/feestcomitezwevezele. Op de foto het Feestcomité van Zwevezele. (GGM/gf)

The post FC De Kampioenen inspireren kermisweekend is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dierenrechtenactivisten vandaliseren eerste portret van Britse koning Charles met foto van ‘Wallace & Gromit’: “We konden geen betere manier bedenken om zijn aandacht te trekken”

Dierenrechtenactivisten van de organisatie Animal Rights hebben dinsdag het eerste officiële portret van de Britse koning Charles – dat in de Philip Mould galerie in Londen hangt – gevandaliseerd. Met een grote afdruk van het gezicht van Wallace uit de animatiefilms ‘Wallace & Gromit’, bedekten ze het gezicht van de Britse monarch. “Omdat koning Charles zo’n grote fan is van

Lees meer »

ONS RAPPORT. “Hij joeg hem de stuipen op het lijf” en “Kuifje was op de Heizel”: zes Duivels met een 7 op 10

3-0-zege voor de Rode Duivels, deze keer in de uitzwaaiwedstrijd tegen Luxemburg. Een wereldpartij was het niet, maar zes Duivels wisten zich wel te onderscheiden. Zo was er onder anderen een invaller die ongetwijfeld wist te scoren bij Tedesco. Daarnaast sluiten meerdere spelers de oefenpot af met een zes achter hun naam. Ontdek hieronder alle scores.

Lees meer »

‘Familie’-fans onder de indruk van acteerprestaties Peter Bulckaen na verhaallijn rond hersenbloeding: “Al stond ik er niet voor te springen”

Net zoals in het echte leven was het serieus schrikken voor de ‘Familie’-personages toen Mathias opeens in elkaar stuikte en een hersenbloeding bleek te hebben. Gevolg: Mathias zit met een spraakgebrek en moet nog maanden revalideren. De soapfans zijn het er alvast unaniem over eens dat Peter Bulckaen (58) dezer dagen fantastisch sterke acteerprestaties neerzet. Hoe heeft hij zich voorbereid

Lees meer »

Lena uit ‘Ex on the Beach’ voelt zich mismeesterd door plastisch chirurg: “Ik kon niet meer normaal stappen”

“Ik was jong, en geloofde écht dat een operatie mijn leven beter zou maken.” Na haar doortocht in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ kreeg Lena Semenova (25) – nu te zien in ‘Chasing Beauty’ – meerdere aanbiedingen van plastische chirurgen. Twee keer onderging de Nederlandse een Brazilian Butt Lift, maar die laatste operatie bleek het begin van een serieuze

Lees meer »

Georges-Louis Bouchez (MR), de grote winnaar in Wallonië: “Ik begrijp niet dat Open Vld zo verbaasd is”

Volgens MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez, die zich zondagavond tot grote overwinnaar kroonde in Wallonië, kan ons land snel een federale regering hebben. In dit eerste interview met HLN zegt hij dat het in enkele weken beklonken kan zijn. Maar hoever wil hij meegaan in de onderhandelingen over een staatshervorming? “De kiezer heeft al voor de mooiste staatshervorming gezorgd.”

Lees meer »

Nadine en Belinda stoppen met dagbladhandel Hoger Op

Dit weekend kwam een einde aan het succesverhaal van dagbladhandel Hoger Op. Na 40 jaar sluit uitbaatster Nadine de zaak. Ook medewerkster Belinda gaat met pensioen.
The post Nadine en Belinda stoppen met dagbladhandel Hoger Op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verontwaardiging na gelach bij Duitse groenen over tussenkomst van gedode agent in Mannheim: “Beloof dat dit niet meer zal gebeuren”

Een lid van het Berlijnse Huis van Afgevaardigden heeft voor grote verontwaardiging gezorgd met een opmerking over de mesaanval in Mannheim, vrijdag exact een week geleden. Toen een afgevaardigde van de SPD sprak over de aanslag, waarbij een 29-jarige politieagent om het leven kwam, schreeuwde een afgevaardigde van Die Grünen door haar heen. Dat leverde zelfs gelach op.

Lees meer »