FC De Kampioenen inspireren kermisweekend

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni draait de kermis in Zwevezele op volle toeren. Het Feestcomité maakt er weer een boeiende driedaagse van, met als hoogtepunten een stratenloop op vrijdag, een festivalsfeertje op zaterdag, en een gastoptreden van acteur Herman Verbruggen (Marc Vertongen in FC De Kampioenen) op zondag.

De lopers kunnen vrijdag kiezen tussen een recrealoop (5 km) of een prestatieloop (10 km). Voor kinderen wacht er een parkloop in het kasteelpark. Op zaterdag zijn er hapjes en drankjes en de gelegenheid om van een dansschool enkele danspasjes te leren. Dj’s Ratch en Denoo sluiten daarop aan. ‘t Klein Muziekske van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia start zondag om 11 uur met een gratis concert. De namiddag staat helemaal in het teken van FC De Kampioenen, met een FC De Kampioenen-Cup for Kids (13 uur) voor het meest sportieve duo, terwijl Marc Vertongen van Radio Hallo (17 uur) ambiance brengt op het terras. Het kermisweekend wordt vanaf 18.30 uur afgesloten door een optreden van party band The Juliets. Meer info: www.facebook.com/feestcomitezwevezele. Op de foto het Feestcomité van Zwevezele. (GGM/gf)

The post FC De Kampioenen inspireren kermisweekend is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Appie Mussa, die als blauwe vogel op het podium stond met Joost Klein, blikt terug op Songfestival: “Het was heel veel”

Appie Mussa (25) heeft het Songfestival en de diskwalificatie van zijn goede vriend Joost Klein (26) als een intense periode ervaren. De onlinevideomaker vond het “een rollercoaster”, vertelde hij in de Nederlandse versie van ‘De slimste mens’. Mussa was verkleed als blauwe vogel een onderdeel van de act van Joost op het Songfestival.

Lees meer »

Mathieu van der Poel die “meer verwachtte van Tour”, wint Natourcriterium in Roeselare en blikt vooruit op de Spelen: “Belgen hebben sterk blok”

Mathieu van der Poel (29) heeft het Natourcriterium in Roeselare op zijn naam geschreven. De wereldkampioen blikte daar voor het eerst terug op de Tour, waarvan hij “meer verwacht had”. Maar de wereldkampioen is nu al volop bezig met de Olympische Spelen. “Remco en Wout zullen grote concurrenten zijn, maar ook Jasper Stuyven reed héél sterk in de Tour.”

Lees meer »

’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele

De jongensjeugdbeweging KSA ’s Gravenwinkel heeft een geslaagd ‘kleinkamp’ achter de rug. Het ‘kleinkamp’ is er voor de Bengels (eerste en tweede leerjaar van het basisonderwijs), de Ravotters (derde en vierde leerjaar) en de Jongknapen (vijfde en zesde leerjaar).
The post ’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bouw noodmasten voor elektriciteit na storm in Mechelen begonnen

In een maïsveld in Heffen (Mechelen) is gestart met de bouw van een eerste noodmast na de storm van 9 juli. Toen kwamen elektriciteitsmasten- en kabels naar beneden wat de Mechelse regio kwetsbaarder maakt als er nog een incident zou zijn. De masten zouden er half augustus moeten staan. Over naar schatting een jaar worden ze vervangen door definitieve masten.

Lees meer »

Sparta Dikkebus is gezond ambitieus voor nieuw seizoen

Komend weekend staan al de eerste bekermatchen op het menu. Sparta Dikkebus trekt naar KdNS Heule A. Coach Pascal Dermaux wil na de eindronde van vorig seizoen graag bevestigen.
The post Sparta Dikkebus is gezond ambitieus voor nieuw seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »