Duitsers verontwaardigd over racisme en Hitlergroet in “Saint-Tropez van het noorden”

De politie is een onderzoek gestart naar meerdere racistische incidenten, waarbij Duitsers “Ausländer raus” zingen en een Hitlergroet brengen.

 

Meer krantenkoppen in België

Belle verhuist naar café Montana; nieuwe uitbaters café Kempenland komen… uit de Kempen

Belle Vandamme wilde graag verhuizen van café Kempenland naar café Montana (wat verderop in de Stationsstraat), dat groter is en ook over een zaaltje beschikt. Maar daarvoor moest ze overnemers vinden. En die vond ze uiteindelijk in… de Kempen.
The post Belle verhuist naar café Montana; nieuwe uitbaters café Kempenland komen… uit de Kempen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (68) bedreigt jongeren met mes in supermarkt: “Hij is zeker niet racistisch”

Een 68-jarige man uit Blankenberge stond donderdagochtend terecht voor het bedreigen van personen en aanzetten tot haat of geweld. De zestiger bedreigde in mei enkele jongeren met een mes in een plaatselijke supermarkt. Na zijn arrestatie zou de man ook enkele racistische uitspraken gedaan hebben.
The post Man (68) bedreigt jongeren met mes in supermarkt: “Hij is zeker niet

Lees meer »

Laura Lynn: “Altijd in de belangstelling staan… Dat is lastig”

Volgend jaar staat Sabrina Tack twintig jaar op het podium als Laura Lynn. Maar als dat al gevierd zal worden, zal het niet met toeters en bellen zijn. De schlagerzangeres heeft haar hoogtepunt gekend, trekt nu samen met haar tienerdochter naar optredens van de idolen van vandaag en zet intussen haar eigen muzikale weg verder. Dat vindt ze helemaal goed

Lees meer »