Christelijke Mutualiteit waarschuwt voor phishingberichten: oplichters dreigen zelfs met schrapping voor wie mail negeert

Om efficiënter te kunnen werken voert de CM, de Christelijke Mutualiteit, belangrijke updates uit en vraagt leden om persoonlijke gegevens bij te werken. En een verzekeringspremie te betalen. “De link waar naar verwezen wordt, is niet van ons maar van oplichters”, waarschuwt de CM

 

Meer krantenkoppen in België

Aziatische hoornaar is niet meer uit te roeien. Wat nu?

Geel-zwart en incontournable: N-VA is het voor de Vlaamse regeringsvorming, de Aziatische hoornaar is het in het hele land. In Gistel werden 140 koninginnen gevangen, in Holsbeek 112, en in tal van andere gemeenten worden plannen gesmeed om de killerwesp volledig uit te roeien in onze contreien. “Onmogelijk”, zo oordeelt het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO). Maar wat kunnen

Lees meer »

Anke Verslype staat met eigen band Aki op Downtown Festival: “Ieper zal nieuwe plaat in primeur horen”

Festi, Games & Motifs, Bodem, Heaer, Roxie Horse, Whilla Whisper… Het aantal muzikale projecten waar drummer en componist Anke Verslype aan meewerkte is niet meer op één hand te tellen, maar tegenwoordig gaat veel aandacht naar haar eigen band Aki, waarmee ze op vrijdag 21 juni op Downtown Festival in haar thuisstad Ieper staat.
The post Anke Verslype staat

Lees meer »

“Tom Boonen is een uitstekend uithangbord voor de rallysport”: Watounaar Lander Dhaene is persoonlijke ingenieur van wielerkampioen

Hij was in de vorige editie al aanwezig op de shakedown, maar dit jaar komt Tom Boonen voor het eerst naar de Ypres Rally om de volledige wedstrijd af te werken. De voormalige topwielrenner trekt zich intussen aardig uit de slag in de rallysport en heeft dat mee te danken aan Watounaar Lander Dhaene, zijn persoonlijke ingenieur.
The post

Lees meer »

“Ze zijn nog altijd even ondeugend als een tienerkoppel”: Jo De Poorter ontrafelt het geheim van Albert en Paola

Deze zomer zijn koning Albert (90) en koningin Paola (86) 65 jaar getrouwd. Dat ze nog steeds bij elkaar zijn, mag een wonder heten. Hun Italiaanse sprookjeshuwelijk werd namelijk zwaar op de proef gesteld door overspel, een buitenechtelijk kind en maar liefst twee verzoeken tot echtscheiding. Royaltykenner Jo De Poorter (57) dook voor z’n nieuwe boek in de turbulente relatie

Lees meer »

Acht mensen gestorven in koelwagen in China

In Henan, een provincie in het centrum van China, zijn acht mensen gestikt in een koelwagen. Ze werden zondagmorgen bewusteloos aangetroffen en konden niet meer gereanimeerd worden, zo melden Chinese staatsmedia maandag.

Lees meer »

Wie op de bus wil stappen, moet eerst… de haag over

Busreizigers die in Steenokkerzeel aan een tijdelijke bushalte langs de Tervuursesteenweg de bus willen nemen, moeten noodgedwongen eerst over een haag klauteren. De Lijn plaatste de haltepaal van de halte namelijk op een wel zeer ongelukkige plaats. Na een opmerking van de gemeente zal de vervoersmaatschappij de halte nu toch verplaatsen.

Lees meer »

Mechels bedrijf experimenteert met hittetherapie: “Dit kan het leven verlengen van wie aan pancreaskanker lijdt”

De experimenten van het Mechels bedrijf ElmediX om het leven van pancreaskankerpatiënten door middel van hittetherapie te verlengen, gaan de goede richting uit. Wat houdt de behandeling precies in? En hoe krijg je het voor mekaar om deel uit te maken van een experiment dat een enige strohalm is tegen een uitgezaaide kanker wanneer de tijd dringt? We vroegen tekst

Lees meer »

Ieders Stem Telt wil niet-Belgische Gentenaars naar stembus krijgen

In Gent hebben 20 organisaties zich verenigd om niet-Belgen aan te sporen om te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Er wonen in Gent ongeveer 30.000 stemgerechtigde niet-Belgen die in oktober mogen stemmen. Maar dan moeten ze zich wel registreren. Daarom lanceren de 20 organisaties vanaf vandaag een grote campagne Ieders Stem Telt

Lees meer »