Bestuurder aangereden die te hulp schoot bij ongeval op A12: slachtoffer in levensgevaar

Op de A12 in Berendrecht is vrijdagnacht een bestuurder aangereden die wilde helpen bij een ongeval. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (54) rijdt vitrine van gereedschapswinkel binnen

In de Torhoutsesteenweg in Oostende gebeurde woensdagavond een verkeersongeval. Een 54-jarige automobiliste reed daar met haar wagen de vitrine van gereedschapswinkel Toolstation binnen. “De winkel is nog maar een jaar geopend”, vertelt een van de medewerkers.

Lees meer »

Eén op de zes kopers miljoenenpanden aan Belgisch-Nederlandse kust is Duitser: “Ze komen voor de rust en het lekkere eten”

Kapitaalkrachtige Duitsers steken hun miljoenen niet alleen in superjachten aan de Côte d’Azur, maar steeds vaker ook in exclusieve woningen aan de Belgisch-Nederlandse kust. De voorbije jaren is het aandeel Duitse kopers er opvallend toegenomen, vooral in één heel specifieke regio. En dat mag gerust wat kosten: “Kopers gaan almaar meer op zoek naar de meest exclusieve panden van boven

Lees meer »

Brand in Anderlecht mogelijk ontstaan door oververhitting batterij

Vanmorgen is de brandweer van Brussel uitgerukt voor een brand in een loft op de 1e verdieping van een gebouw met 3 woonlagen in de Georges Moreaustraat in Anderlecht. De bewoners, een moeder en haar 2 jonge kinderen, werden tijdig gewekt door de aanwezige rookmelders. Mogelijk is de brand ontstaan door de oververhitting van een batterij.

Lees meer »

Telenet en Proximus zetten grote stap richting samenwerking rond uitrol van supersnelle fibernetwerken in Vlaanderen

Wyre, de joint venture van Telenet en Fluvius, en Proximus hebben een ‘memorandum of understanding’ ondertekend over een mogelijk toekomstige samenwerking om sneller in heel Vlaanderen supersnelle fibernetwerken te kunnen aanleggen. Vooral buiten de grotere steden moet de uitrol van die glasvezelnetwerken sneller en goedkoper worden door de samenwerking.

Lees meer »

John en Carine varen in een gouden huwelijksbootje

John Neyt en Carine Deseranno vierden op zondag 14 juli hun gouden huwelijksverjaardag in het Kasteel van Moerkerke. Het koppel huwde op 5 juli 1974 in Sijsele, waar ze nu nog steeds wonen.
The post John en Carine varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Céline Dion zingt vanop de Eiffeltoren voor het eerst sinds diagnose van stiff-person-syndroom tijdens openingsceremonie Olympische Spelen

Het gonsde van de geruchten dat Céline Dion zou optreden op de Olympische Spelen, en de geruchten bleken waarheid. En hoe! Vanop de Eiffeltoren sloot de Canadese zangeres de openingsceremonie van de Olympische Spelen af. Het is de eerste keer dat Dion op het podium staat sinds ze naar buiten bracht dat ze aan het stiff-person-syndroom lijdt.

Lees meer »

Uitbraak Nipah-virus in India lijkt voorlopig onder controle, Marc Van Ranst: “Dit virus komt niet naar Europa”

Nadat het Nipah-virus eerder deze week dood van een 14-jarige jongen had veroorzaakt in India en de gezondheidsautoriteiten aan de alarmbel trokken, lijkt de situatie in het onmetelijke land vooralsnog onder controle. Al 17 testen uit de omgeving van de jongen zijn negatief teruggekomen. “Tot nu toe zijn er geen onverklaarde uitbraken”, zo stelt viroloog Marc Van Ranst gerust.

Lees meer »