Bestuurder aangereden die te hulp schoot bij ongeval op A12: slachtoffer in levensgevaar

Op de A12 in Berendrecht is vrijdagnacht een bestuurder aangereden die wilde helpen bij een ongeval. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

 

Meer krantenkoppen in België

De grote bazen van Colruyt, 1 jaar na vertrek van roerganger Jef: “Er zijn klanten die nu op zondag naar de concurrentie gaan. We sluiten niet uit dat we daarin volgen”

Een jaar nadat hij als eerste niet-Colruyt de leiding over de grootste supermarkt van het land overnam, spreekt CEO Stefan Goethaert (56) voor het eerst. Blijft Colruyt de laagste prijs garanderen? Gaan de winkels binnenkort ook op zondag open? En waarom is het hier zoveel duurder dan in het buitenland?

Lees meer »

DISCUSSIE. Vind jij dat Vooruit mee in de federale regering moet stappen?

Nu de verkiezingsslag is gestreden, is het tijd voor de formatie van de regeringen. Vlaams is allang duidelijk dat N-VA, Vooruit en CD&V tot elkaar veroordeeld zijn. “Maar vooral Vooruit is de moeilijke factor”, zegt een N-VA’er. “Ze gaan het spel heel hard spelen.” Op Vlaams niveau lijken de socialisten water bij de wijn te willen doen. Maar op federaal

Lees meer »

Na zijn ontslag krijgt directeur David Breyne nieuwe school: “Mijn personeel en leerlingen zullen volgen”

De ongeziene schoolstrijd in ’s lands kleinste stad lijkt ten einde. Na zijn ontslag in De Kleine Ster krijgt directeur David Breyne groen licht om een nieuwe school op te richten in drie gebouwen en tijdelijke modulaire klassen. Het nieuws werd onthaald op applaus van leraren en ouders.
The post Na zijn ontslag krijgt directeur David Breyne nieuwe school:

Lees meer »

Toneelleraar voor rechter na seksueel misbruik van leerlingen: “Hij filmde ook onder rokken van meisjes op muziek- en basisschool”

Het parket van Halle-Vilvoorde eist een straf met probatie-uitstel tegen een voormalige toneel- en muziekleraar uit Beersel voor het seksueel misbruik van verschillende jonge meisjes die les bij hem volgden. Bij een huiszoeking bleek de man ook een gigantische collectie foto’s en video’s van gruwelijk seksueel kindermisbruik te bezitten.

Lees meer »

Tom Lamont (Vlaams Belang) naar Vlaams Parlement: “10.168 voorkeurstemmen? Dat had ik echt niet verwacht”

Tom Lamont, tot voor kort woonachtig in Deerlijk, maar nu inwoner van Oostende, zal de komende vijf jaar zetelen in het Vlaams Parlement. Tijdens de jongste verkiezingen behaalde hij vanop de vijfde plaats van de lijst Vlaams Belang 10.168 voorkeurstemmen. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Het kan niet snel genoeg beginnen”, klinkt het overtuigend.
The post Tom

Lees meer »

Het ererondje van de politieke helden

Dit weekend hebben de politieke helden, de "winnaars" van de verkiezingen, allemaal een ererondje gelopen in de media. Het leverde een hele reeks uitspraken op die een onderhandelingsronde er niet gemakkelijker op zullen maken. Vooral de socialisten, met Conner Rousseau en Melissa Depraetere, maakten hun positie duidelijk. Maar ook de andere gladiatoren van de verkiezingscampagne hebben dit weekend al enkele

Lees meer »

Leah Thys mist haar overleden man nog elke dag: “Ik heb een leven vóór en een leven ná zijn dood”

Tijdens de seizoensfinale van ‘Thuis’ zorgde de rechtszaak van Marianne voor heel wat spanning. Zelf maakt actrice Leah Thys (79) straks dankbaar gebruik van de zomerstop om te repeteren voor het theaterstuk ‘Oldtimers’. “Meer dan ooit moet ik m’n energie doseren”, vertelt ze in ‘Primo’ tijdens een open gesprek over ouder worden, het gemis van haar overleden echtgenoot en de

Lees meer »

Zomerbar opent op dak van Fort Napoleon in Oostende: “Je kan hier zelfs een spelletje petanque spelen met zicht op zee”

Petanque, drinks, cocktails, bieren en een hippe foodkaart: dat is het concept van de nieuwe zomerbar met de toepasselijke naam ‘Roof!’. De zomerbar bevindt zich immers op het dak van het Fort Napoleon. Het zicht op de Oostendse skyline en de zee krijg je er gratis bij. “We plannen ook heel wat activiteiten”, zegt Quinten Goekint van Look i Like

Lees meer »