Bayern wil komst van Kompany dit weekend afronden, Guardiola zwaait met lof: “Ik loop héél hoog op met Vincent”

Dit weekend hoopt Bayern eruit te zijn met Burnley over Vincent Kompany. De onderhandelingen over de afkoopsom, die de Duitse club liefst rond de 10 miljoen euro had willen houden, zitten in een stroomversnelling. Intussen rondde Bayern de gesprekken met de stafleden af. En gaf Pep Guardiola zijn zegen: “Ik ben héél blij met de link tussen Bayern en Vincent.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Prinses Elisabeth studeert af aan Oxford: volg hier de ceremonie

Vandaag is een bijzondere dag voor Prinses Elisabeth (22), want ze studeert af aan de prestigieuze universiteit van Oxford. Na drie jaar heeft ze haar bacheloropleiding Geschiedenis en Politiek succesvol afgerond. In het historische Sheldonian Theatre zal ze tijdens een plechtige ceremonie, gekleed in toga, haar diploma in ontvangst nemen. Volg het hele gebeuren hier live.

Lees meer »

Welk land wint de meeste medailles?

De Olympische Spelen in Tokio waren voor België de meest succesvolle sinds 1924. Pakken we deze keer meer dan zeven medailles? En kronen de Verenigde Staten zich opnieuw tot de onbetwiste kampioen? Volg het in de medailletabel.

Lees meer »

‘Samson & Marie’ bouwen een te gek feestje in Plopsaland De Panne

Traditiegetrouw zijn Samson & Marie ook deze zomervakantie opnieuw van de partij in het Studio 100 Theater De Panne en dit iedere dag tot en met 18 augustus. Bezoekers kunnen zich opnieuw verwachten aan een fantastische show vol mooie liedjes, leuke dansjes en dolle fratsen en dít in aanwezigheid van de burgemeester en brandweerman Bill.
The post ‘Samson &

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries lijkt op weg naar eindzege, kan Van Gerwen het tij nog keren?

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »