Assisenproces gestart van man die met jachtgeweer minnares zou hebben vermoord in Berlare  

In Gent is het assisenproces begonnen van een man die 2 jaar geleden zijn minnares zou hebben vermoord in Berlare. Hij blijft erbij dat hij nooit van plan was om haar te vermoorden, en dat het geweer in zijn auto voor de vossenjacht was. 

Meer krantenkoppen in België

Waarom de golf van Paul Gheysens nog niet voor meteen lijkt: “Als er een nieuwe aanvraag komt, start alles opnieuw van nul”

Wordt de golfdroom van Paul Gheysens in Knokke ooit werkelijkheid? De zakenman blijft alvast optimistisch en denkt van wel. Met een nieuwe, aangepaste omgevingsvergunning wil hij zijn droom alsnog realiseren. Al moet hij daarvoor wel opnieuw van nul beginnen. Een nieuwe aflevering in de soap die de Knokse golfoorlog is geboren.
The post Waarom de golf van Paul Gheysens

Lees meer »

Sébastien, zoon van Véronique De Kock, tekent bij modellenbureau: “Ik moest van mama wachten tot mijn 18de”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

Frans Bauer legt opnieuw hart en ziel bloot in realityreeks: “Einde carrière, dacht ik bij het zien van eerste aflevering”

Zelf twijfelde hij of een realityreeks rond z’n persoon wel zou werken, maar ‘De Bauers’ bleek twintig jaar geleden een onverwacht succes. Een kunstje dat Frans Bauer (50) en z’n gezin maar wat graag nog eens herhalen in ‘De Bauers – 20 jaar later’ (nu op VTM2). Waarom liet Frans de camera’s pas na 20 jaar nog eens toe? Hoe

Lees meer »

Melanie (43) opent schoonheidssalon Lash & Brow Bar By Mel in Kuurne: “Van bijberoep naar fulltime”

Na twee jaar haar eigen zaak in Harelbeke te hebben gehad, koos Melanie Doutoit (43) er onlangs voor om Lash & Brow Bar By Mel te verhuizen naar de Kerkstraat in Kuurne, waar voorheen de satellietpraktijk van dierenartspraktijk Hoog Hemelrijk was gevestigd. Bij Lash & Brow Bar By Mel kun je onder andere terecht voor wimperextensions, medische pigmentatie, henna brows,

Lees meer »