Zware industriebrand legt loods vol wagens en auto-onderdelen in de as in Zellik: “Uitkijken voor roetdeeltjes in tuinen”

In Zellik bij Asse woedde vrijdag een zware industriebrand in een garage met wagens en auto-onderdelen langs de Frans Schachtstraat. De volledige loods van 6.000 vierkante meter ging in de vlammen op en stortte gedeeltelijk in. De gemeente kondigde fase 1 van het rampenplan af en de brandweer zal nog de hele nacht nablussen. 

Meer krantenkoppen in België

Oeps! Plots blote vrouwenbenen in beeld bij interview Ruben Van Gucht

Grappig moment deze ochtend bij ‘Radio 2 Weekwatchers’ op VRT 1: tijdens een live-interventie tussen Ruben Van Gucht (37) en Anja Daems (56) komen er blote vrouwenbenen op een bed in beeld. Van Gucht vertoeft momenteel in Keulen voor de verslaggeving van het EK voetbal en is duidelijk niet alleen op zijn hotelkamer.

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. De Bruyne voor het eerst terug in stadion waar hij boete van 20.000 (!) euro kreeg: “Maar Wolfsburg betaalde”

Matchday! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal volgt vanavond om 18u. Gisteren had Tedesco goed nieuws rond Vertonghen en Theate, die vanavond zouden kunnen spelen. Meunier van zijn kant sluit dan weer na de tweede match, tegen Roemenië, aan bij de groep in Duitsland. Volg al het nieuws in de aanloop naar de Belgische

Lees meer »

Vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel nadat hij fietsster doodreed: “Ik denk er nog elke dag aan”

Een West-Vlaamse vrachtwagenbestuurder die in oktober 2022 op de N70 in Belsele een overstekende fietsster aanreed, verscheen maandag voor de politierechtbank. De 76-jarige vrouw uit Belsele overleefde de aanrijding niet. De vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel en een lang rijverbod. “Ik kan de klok helaas niet terugdraaien. Ik zie de feiten nog elke dag voor mij”, aldus de man.

Lees meer »

Perskring brengt ‘Metal Art’ naar stadhuis: vijf getalenteerde kunstenaars met Tieltse link stellen er hun werken tentoon

Dankzij de Tieltse Perskring kan je straks twee weekends op rij ‘Metal Art’ bewonderen in de voorhal van het stadhuis. Met zware gitaren of Graspop heeft de expo voor alle duidelijkheid niets te maken. Wel zullen er werken te bewonderen zijn van vijf getalenteerde kunstenaars die allemaal een link hebben met Tielt.
The post Perskring brengt ‘Metal Art’ naar

Lees meer »

Lotte Vanwezemael blijft taboes doorbreken: “Mijn mapje met dickpics is minder groot geworden”

Van mannen die te snel klaarkomen tot overspel en masturberen: ook in het vijfde seizoen van ‘Lotte gaat diep’ sneuvelen de taboes aan de lopende band. “Eén BV-koppel heeft me erg verrast”, verklapt seksuologe Lotte Vanwezemael (31). Maar hoe zit het met haar eigen liefdes- en seksleven? En krijgt ze nog steeds zoveel dickpicks gestuurd? “Max en ik zijn klaar

Lees meer »

Onze reporter rekende zijn pizza af, 20 minuten later sloeg de raket in: één jaar na de aanval op de Ria Lounge in Oekraïne

Een jaar geleden werd pizzarestaurant Ria Lounge – dé veilige haven voor reporters, hulpverleners en soldaten in Kramatorsk – weggevaagd door een Russische raket. De tol was zwaar: 13 doden, 65 gewonden. Een luttele 20 minuten voor de inslag rekende onze reporter in het restaurant af. Nu keert hij terug naar de plek die bijna zijn leven kostte.

Lees meer »

Ticketverkoop Roadrock loopt als een trein

Al voor het derde jaar op rij strijkt eind augustus het tweedaagse live music contest Road Rock neer op het grasveld van de Vlaskouter in Kuurne. Op vrijdag 30 augustus nemen drie jonge bands het tegen elkaar op in een spannende battle, gevolgd door optredens van Les Truttes en Sister May. Op zaterdag 31 augustus staan onder meer Zornik, Millionaire,

Lees meer »

Oh Lalala Speelkaravaan strijkt neer in Brugge

Deze zomer kunnen kinderen en hun ouders genieten van de nomadische Oh Lalala Speelkaravaan van de Brugse vzw De Driehoek. De karavaan zal halt houden in diverse buurten in en rond Brugge en voorziet ook hapjes en drankjes. “De Speelkaravaan bestaat uit vier unieke speelkarren, elk met een eigen verhaal. De karren nodigen kinderen en
The post Oh Lalala

Lees meer »