“Zo’n reis met het gezin die je maar één keer in je leven doet”: Littler kiest na topwinst voor… Disney World

Zijn eerste majortitel maakte wat los. Zeker omdat vriendin Eloise en z’n ouders vanop de eerste rij toekeken. Luke Littler werd emotioneel na zijn spectaculaire zege (11-7) in de finale van de Premier League darts, inclusief een geweldige ninedarter die de ganse O2 Arena in Londen deed ontploffen. Achteraf was het tranen verbijten. Vol ongeloof staarde hij voor zich uit. En verheugde hij zich op zijn komende Amerikaanse reisplannen. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Ontploffing Hoboken: dak volledig weggehaald door kraan – Nog minstens vier personen vermist

Bij een explosie op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) is vanochtend een dode gevallen. Twee verdiepingen zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar minstens vier vermisten onder

Lees meer »

Fietser overleden bij ongeval in Kortemark

In het West-Vlaamse Kortemark is donderdag een 75-jarige fietser uit Hooglede om het leven gekomen. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het is nog onduidelijk of en hoe het slachtoffer werd aangereden.

Lees meer »

Leerlingen Futura en kunstacademie werken samen voor uniek boek Lino: “Zo kunnen anderstaligen zich makkelijker in het Nederlands uitdrukken”

Nederlands leren lezen en spreken? Dat kan vanaf nu samen met Lino. Zestig leerlingen uit het FUTURA secundair onderwijs in Menen sloegen, samen met de kunstacademie, de handen in elkaar. Het resulteerde in een uniek boek, dat het voor anderstaligen eenvoudiger moet maken zich in het Nederlands uit te drukken.
The post Leerlingen Futura en kunstacademie werken samen voor

Lees meer »

Assisen moord Caroline Kint – Broer wees Athena Man snel als verdachte aan

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) heeft de politiezone Vlas de start van het onderzoek toegelicht. Athena Man (32) werd door haar broer snel als verdachte aangewezen. Lorine De Witte (53) werd in eerste instantie als getuige verhoord.
The post Assisen moord Caroline Kint – Broer wees Athena Man snel als verdachte aan appeared first

Lees meer »

Cristiano Ronaldo charmeert: ‘CR7′ rijdt mindervalide meisje eigenhandig het veld op en scoort dan geweldig

Is er voor Cristiano Ronaldo (39) nog een basisplaats weggelegd in het huidige Portugal? Als daar nog twijfel over bestond, veegde CR7 die vraag gisteravond van tafel. Twee goals in de uitzwaaimatch tegen Ierland (3-0), waarvan de eerste een pareltje. Al vlak voor de wedstrijd gooide Ronaldo hoge ogen, toen hij een mindervalide meisje een erg mooi moment bezorgde.

Lees meer »

Muzikale start van de vakantie met ‘School is out’

Op woensdag 26 juni organiseert stad Oostende opnieuw het jongerenfestival ‘School is out’ op de evenementenweide in het Maria-Hendrikapark. Het evenement biedt tieners een jeugdige festivalervaring dicht bij huis.
The post Muzikale start van de vakantie met ‘School is out’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

ASSISEN. Partner van beschuldigde Athena Man over dag van de feiten: “Volgens mij zat ze toen in een psychose. Ik ken haar zo niet”

Als een matroos op een zwalpend schip, zo presenteerde Timothy — partner van eerste beschuldigde Athena Man — zich vanmiddag voor het assisenhof. Benen wijd gespreid, de tafel met bewijsstukken voor hem stevig met beide handen vast houdend. Alsof hij elk ogenblik van boord kon gespoeld worden door een woeste golf. Zo verliep zijn getuigenis.

Lees meer »

Alexander Doom verlegt grenzen met goud in Rome

Met een Europese titel in een fabelachtig nieuw Belgisch record heeft Alexander Doom (27) zijn status van wereldtopper op de 400 meter bevestigd. Met ook een herboren Jonathan Sacoor, die net naast brons greep, liggen de Belgian Tornados zo op goudkoers in Rome.

Lees meer »