Zo begint u goed voorbereid aan uw belastingaangifte

08:00 Wat u moet weten als u snel en efficiënt uw belastingaangifte wilt aanpakken. 

Meer krantenkoppen in België

Vooruit-voorzitter Depraetere richt zich in speech tot Conner Rousseau: “Altijd geweten dat we hier samen – als winnaars – zouden staan”

"Voor het eerst in 20 jaar tijd zijn we bij de winnaars", aldus Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere in haar overwinningsspeech. De Vlaamse socialisten gaan er zowel in de Kamer als in het Vlaams Parlement op vooruit en worden de derde grootste partij van het land. Depraetere dankt in haar speech ook Conner Rousseau, de stemmenkampioen in Oost-Vlaanderen. Die toont zich "bescheiden

Lees meer »

“Ik zal het contact met de mensen missen”: directeur Frank Declerck neemt na 40 jaar afscheid van wzc Sint-Jozef

Donderdag 30 mei nam directeur Frank Declerck na een indrukwekkende carrière van bijna 40 jaar, feestelijk afscheid van het woonzorgcentrum Sint-Jozef . “Ik voel mij een tevreden man”, vertelt de afscheidnemende directeur.
The post “Ik zal het contact met de mensen missen”: directeur Frank Declerck neemt na 40 jaar afscheid van wzc Sint-Jozef appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brillen Bonte en Heilige Familie Ieper zetten zich in voor Light for the World Belgium

De etalage van Brillen Bonte werd ingericht als samenwerking tussen Light for the World Belgium en de leerlingen van het vierde jaar Decor en Etalage van Heilige Familie Ieper. Onder begeleiding van leerkracht Kurt Vangheluwe kregen de leerlingen de kans om hun creatieve vaardigheden te tonen. Brillen Bonte is als Eye Care Ambassador actief betrokken
The post Brillen Bonte

Lees meer »

Raoul Hedebouw triomfeert na “beste resultaat ooit” voor PVDA: “Enige partij die sterk staat in alle regio’s, nu kan niemand ons nog negeren”

"We zijn incontournable geworden." Dat zei PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw in zijn overwinningsspeech vanavond. De PVDA boekt een stevige winst in Vlaanderen en wordt ook de 3e grootste partij in Brussel. Kleine domper op de feestvreugde: het (voorlopig) mindere resultaat in Wallonië. "Maar we zijn de enige partij die op alle niveaus meedoet, niemand kan ons nu nog negeren."

Lees meer »

Partij van Wilders zal allicht ministers van migratie en ontwikkelingssamenwerking leveren

De Nederlandse partijleiders Geert Wilders (PVV) en Caroline van der Plas (BoerBurgerBelangen, BBB) willen na de bekendmaking dat de vier formerende partijen akkoord gaan over een kabinetsploeg, dinsdagmiddag verder niks meer kwijt. Bronnen in Den Haag melden aan de NOS dat de PVV een minister voor Migratie mag leveren, de liberale VVD krijgt Financiën en BoerBurgerBelangen Landbouw.

Lees meer »

Grote rookpluim afkomstig van net opgestarte barbecue

De brandweer van Kortemark werd zondag rond de middag opgeroepen voor iets dat leek op een grote buitenbrand. Er was in ieder geval een stevige rookpluim te zien. Uiteindelijk bleek het om een net opgestarte barbecue te gaan.
The post Grote rookpluim afkomstig van net opgestarte barbecue appeared first on KW.be.

Lees meer »