Waarom schoot Stefaan zijn minnares Sandra dood? En gebeurde het in een opwelling of niet?

Stefaan De Smet (33) staat vanaf vrijdag voor de volksjury terecht, omdat hij in Berlare zijn minnares en overbuurvrouw Sandra Bellaccomo (34) met een jachtgeweer door het hoofd schoot. Omdat ze tóch voor haar echtgenoot koos? Of omdat zij zijn halfzus beledigde, en eiste dat hij met zijn familie zou breken?

 

Meer krantenkoppen in België

Eric en Carine vieren hun gouden huwelijksjubileum

Het echtpaar Eric Van Poucke (geboren in Brugge op 14 oktober 1953) en Carine Philibert (geboren in Brugge op 8 oktober 1955) uit de Kapelaanstraat in Sint-Kruis vierde op zondag 14 juli het gouden huwelijksjubileum.
The post Eric en Carine vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Céline Schoefs uit Hasselt danst in openingsceremonie Olympische Spelen

Danseres Céline Schoefs uit Hasselt zal meedansen in de officiële openingsceremonie van de Olympische Spelen. Alle dansers en danseressen van het Franse dansgezelschap Ballet de Lorraine zitten momenteel gretig te wachten om hun dansroutine van 10 minuten uit te voeren aan de Seine. "Vooral heel veel wachten en stress voor de praktische zaken", vat Céline samen.

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

“Nu zit hij bijna aan 100 procent, in Parijs zal dat 120 procent zijn”: Jérôme Guéry wil met tophengst Quel Homme de Hus nog één keer schitteren

Voor één keer geen prima donna op twee benen maar wel eentje op vier poten: Quel Homme de Hus is de naam. Een hengst van 18 met al olympisch brons en WK-zilver op zijn erelijst. Toch wil hij, voor zijn pensioen, nog één keer schitteren tijdens de jumping in Parijs. Ruiter en mede-eigenaar Jérôme Guéry toont trots de plek waar

Lees meer »