Voorkom phishing, want meestal ziet u uw geld niet terug

01:05 Amper een derde van de slachtoffers van onlinefraude krijgt zijn geld terug na een gegronde klacht, bleek vorige week uit het jaarverslag van de ombudsman van Financiën. Voorkomen is dan ook beter dan… 

Meer krantenkoppen in België

Vriendin (25) Luca Brecel persoonlijk aanwezig in Brugse rechtbank voor rol in drugshandel: “Heb nu het gevoel dat ik toen in een film leefde”

Laura Vanoverberghe (25), de vriendin van voormalig wereldkampioen snooker Luca Brecel, is zich in de rechtbank van Brugge persoonlijk komen verantwoorden voor haar aandeel in een drugszaak. Binnen de ‘C-bende’ fungeerde ze eerst alleen als chauffeur, maar later begon de Blankenbergse ook zelf cocaïne te dealen. Steun van haar vriend kreeg ze in de rechtszaal niet. Haar vader was wél

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Kuurne: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Kuurne trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Kuurne.
The post Verkiezingsresultaten in Kuurne: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open VLD krijgt bijzonder zware klap in Dilsen-Stokkem, thuishaven van Lydia Peeters: “Tijd om te herbronnen”

Open VLD, de thuishaven van Lydia Peeters, haalt een bijzonder slechte score in Dilsen-Stokkem. Voor het Vlaams Parlement zakt de partij met -15,4 procent, tot 12,1 procent. Dat is meer dan een halvering. Ook voor de Kamer kon Open VLD bijna de helft minder kiezers overtuigen: een daling van net geen 10 procent, tot 11,6 procent, is het harde eindresultaat.

Lees meer »

Kersvers lijsttrekker Stadslijst Ruth Vandenberghe is opgelucht: “Van Quickenborne dankbaar, hij heeft me naar de politiek gebracht”

Ruth Vandenberghe slaakt een zucht van opluchting nu ze eindelijk met zekerheid kan zeggen dat ze kandidaat-burgemeester is voor de Stadslijst voor Kortrijk. Tot een tweestrijd met Vincent Van Quickenborne komt het dus niet, hij zet een stapje terug na desastreuze verkiezingsresultaten en neemt vrede met een stekje als lijstduwer.
The post Kersvers lijsttrekker Stadslijst Ruth Vandenberghe is opgelucht:

Lees meer »

Loes Vandromme (CD&V) behoudt zetel in Vlaams Parlement: “De stem van de Westhoek blijven vertolken in Brussel”

Met 17,9% van de stemmen voor het Vlaams Parlement is CD&V voortaan nog slechts de derde grootste partij van West-Vlaanderen. Loes Vandromme behoudt wel haar parlementszetel en toont zich daar tevreden mee.
The post Loes Vandromme (CD&V) behoudt zetel in Vlaams Parlement: “De stem van de Westhoek blijven vertolken in Brussel” appeared first on KW.be.

Lees meer »