“Voor het eerst zonder decor en kostuum op een podium”: verrassende carrièrewending voor Herman Verbruggen

“Ik ben hier vier weken ongezond nerveus voor geweest.” Herman Verbruggen (61) gooit het over een andere boeg: de ‘F.C. De kampioenen’-acteur ontpopt zich tot comedian. Al wil hij niet zo genoemd worden: “Dat is een te grote eer.” Hij heeft zijn eerste optreden met vlag en wimpel overleefd, een eerste stap richting een grote zaalshow. “Ja, ook anekdotes over ‘F.C. De kampioenen’ komen aan bod.” 

Meer krantenkoppen in België

“We willen áltijd winnen. Dat zal op de Spelen niet anders zijn”: Kyara Linskens gaat met Belgian Cats op olympische medaillejacht

Maandag 29 juli starten onze Belgian Cats aan hun Missie Medaille. Na een kwartfinale op de Olympische Spelen van Tokio in 2021 ligt de lat nu een stukje hoger: eremetaal. Wie mee aan die droom timmert, is Kyara Linskens. De Bredense rots in de branding van onze nationale basketdames is een van dé routiniers op het veld, maar loopt amper

Lees meer »

“Wat gaan ze doen? Middelkerke bij Oostende voegen? Over mijn lijk”: Jean-Marie Dedecker boort N-VA-voorstel over gemeentefusies de grond in

Hij mag dan in West-Vlaanderen de N-VA-lijst voor de federale verkiezingen hebben getrokken, het heeft Jean-Marie Dedecker niet belet om de plannen van die partij over verplichte fusies van gemeenten de grond in te boren.
The post “Wat gaan ze doen? Middelkerke bij Oostende voegen? Over mijn lijk”: Jean-Marie Dedecker boort N-VA-voorstel over gemeentefusies de grond in appeared first

Lees meer »

KIJK. Sterrenchef Nick Bril draait eenzame dj-set op Tomorrowland

De tweede festivaldag van Tomorrowland is inmiddels van start gegaan met een opvallende naam op de line-up: sterrenchef Nick Bril. De sterrenchef reed in januari met zijn terreinwagen over een stagiair waarna die laatste zijn benen verloor. Bril stond na het incident al op Extrema Outdoor als dj, maar kon vandaag op opvallend weinig publiek rekenen tijdens zijn dj-set.

Lees meer »

Erfgoedvereniging Dement uit Oostende naar vrederechter: “Begin onmiddellijk met herstellingen aan Thermae Palacehotel en Koninklijke Gaanderijen”

De erfgoedvereniging Dement stapt naar de vrederechter om te bekomen dat er onmiddellijk begonnen wordt met de noodzakelijke herstellingen aan het Thermae Palacehotel en de Koninklijke Gaanderijen. Beide gebouwen zijn in slechte staat. "De huurder is verplicht om de gebouwen te onderhouden, maar de stad Oostende, die eigenaar is, treedt maar niet op", zegt Guy Servaes van Dement.

Lees meer »

Mix van jong en oud bij CD&V Beernem: “Stuk voor stuk kandidaten die verkozen kunnen worden”

Maandagavond stelde burgemeester Jos Sypré (CD&V) de lijst van zijn partij voor de gemeenteraadsverkiezingen voor in de Zomerbarak van Trefhof. De christendemocraten kiezen voor een evenwichtige lijst en zetten in op een mix van jong en oud, gespreid over alle deelkernen. “We kozen resoluut voor kandidaten die stuk voor stuk verkozen kunnen worden”, klinkt het.
The post Mix van

Lees meer »

Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist

Op zaterdag 27 juli organiseert horeca- en entertainment ondernemer Ben Mouling opnieuw Oldskool Classics Knokke. Dit keer niet meer in het Knokke-Out café in het Zoute maar wel in Collins Club The Garden in Westkapelle.
The post Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christel Van Schoonwinkel heeft vrede met heruitzendingen ‘De kotmadam’: “Zo blijf ik eeuwig jong, tenminste op tv”

‘De kotmadam’ was een broedplaats voor jong acteertalent. Onder hen ook Christel Van Schoonwinkel (56), die er 33 jaar geleden haar debuut maakte als de sexy Betty. Nu de populaire VTM-reeks definitief stopt, zocht HLN haar op voor een exclusief gesprek over de begindagen, de goede band met haar overleden collega Odilon en de vele heruitzendingen. “Ik verdien daar ‘iets’

Lees meer »

LIVE. Democraten willen Kamala Harris eerder nomineren als presidentskandidaat

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot de Belgische olympiërs. De sporters mogen altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken” appeared first on KW.be.

Lees meer »