“Voor het eerst zonder decor en kostuum op een podium”: verrassende carrièrewending voor Herman Verbruggen

“Ik ben hier vier weken ongezond nerveus voor geweest.” Herman Verbruggen (61) gooit het over een andere boeg: de ‘F.C. De kampioenen’-acteur ontpopt zich tot comedian. Al wil hij niet zo genoemd worden: “Dat is een te grote eer.” Hij heeft zijn eerste optreden met vlag en wimpel overleefd, een eerste stap richting een grote zaalshow. “Ja, ook anekdotes over ‘F.C. De kampioenen’ komen aan bod.” 

Meer krantenkoppen in België

Oostends Revalidatieziekenhuis BZIO wordt KLIEF

De organisatie BZIO (Bundeling Zorginitatieven Oostende), inclusief de bekende locaties IMBO en de Koninklijke Villa, zal voortaan opereren onder één nieuwe naam: KLIEF.
The post Oostends Revalidatieziekenhuis BZIO wordt KLIEF appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ambitieus bomenmasterplan gelanceerd met onthardings- en vergroeningsactie in Sint-Elisabethwijk

In samenwerking met VIVES ontwikkelde de stad een duidelijke visie voor een duurzaam en consequent bomenbeleid en -beheer met als belangrijkste doelstelling voldoende bomen oud te laten worden en het bomenbestand uit te breiden. “Want hoe groter het kruinvolume van de boom, hoe groter de positieve effecten”, aldus Bert Herrewyn, schepen van Natuur, Klimaat en Biodiversiteit.
The post Ambitieus

Lees meer »

Conner Rousseau pakt als lijstduwer meeste voorkeurstemmen in Oost-Vlaanderen, Sophie Wilmès verbrijzelt twintig jaar oud stemmenrecord in Wallonië

Conner Rousseau haalt als lijstduwer van Vooruit in Oost-Vlaanderen 75.801 voorkeurstemmen. Een zeer knappe prestatie als je helemaal onderaan de lijst moet meedingen. Lijsttrekkers Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en zeker Bart De Wever (N-VA) zijn de grote stemmenkanonnen van deze verkiezingen. Sophie Wilmès (MR) verbrijzelt aan Waalse zijde dan weer het stemmenrecord.

Lees meer »

Man (40) krijgt drie jaar cel met uitstel voor wel érg wilde onenightstand waarbij vrouw bloedend wakker wordt in berging: “Geen idee hoe drug in champagne is beland”

Verkrachting met foltering én toediening van schadelijke stoffen: daarvoor kreeg David D. (40) uit Veltem-Beisem vandaag zijn straf in de Leuvense rechtbank. Het slachtoffer?: zijn onenightstand, die hij mee naar huis had genomen vanuit café Het Rozenhof in Herent. Al kreeg hij voor één component ook de vrijspraak. “Ik geef toe dat het wat wild was.”

Lees meer »