Viktor Verhulst keek de dood in de ogen: “Ik ben angstiger geworden, vooral voor snelheid”

“Ik keek de dood in de ogen”. Viktor Verhulst (29) blikt in de podcast ‘Last Goodbye’ met Joris Hessels terug op het zware auto-ongeluk dat hij had in 2019 op de E40 in Jabbeke. 

Meer krantenkoppen in België

Zoektocht naar vermiste Nederlander (74) op Grieks eiland stopgezet

De zoektocht naar de 74-jarige Nederlander die sinds zondag wordt vermist op het Griekse eiland Samos, is donderdag om 12.00 uur gestaakt. Reddingswerkers hebben de gehele omgeving waar hij zich zou kunnen bevinden uitgekamd, maar hebben hem niet kunnen vinden. De angst bestaat dat de man is verdronken, ofwel doordat hij is gaan zwemmen om verkoeling te zoeken, ofwel doordat

Lees meer »

? “Het was een moord op bestelling, bijna rechtstreeks uit ‘The Godfather’”: wie zat er achter ‘De Snookermoord’?

“Neen, dat kan niet. We zijn vrienden…” Het zijn de laatste woorden van Geert Vanarwegen (29), net voor de gemaskerde man zijn keel oversnijdt. Geert heeft juist gehoord wie de opdracht gaf om hem te vermoorden. Hij neemt de identiteit van de huurmoordenaar mee in de dood. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert

Lees meer »

Mark James (83), schrijver van wereldhits ‘Suspicious minds’ en ‘Always on my mind’, overleden

In de Verenigde Staten is songschrijver Mark James overleden. Hij is de man achter wereldhits als ‘Suspicious minds’ en ‘Always on my mind’, waarmee Elvis Presley zijn ster weer de hoogte zag inschieten in de laatste jaren van zijn carrière. Zijn liedjes, waaronder ook ‘Hooked on a feeling’, werden in de loop der jaren door tal van artiesten (opnieuw) opgenomen.

Lees meer »

Medewerkers softwarebedrijf AFAS in Kontich krijgen vanaf 2025 elke vrijdag vrij, maar loon en aantal werkuren per dag blijft hetzelfde

De medewerkers van het softwarebedrijf AFAS in Kontich, de sponsor van voetbalclub KV Mechelen, zullen in de loop van 2025 elke vrijdag een vrije dag hebben. Een betaalde vrije dag, welteverstaan. “AFAS is een familiebedrijf dat belang hecht aan familiale waarden en een kwaliteitsvolle beleving van tijd”, zegt algemeen directeur Machiel den Dekker. “We zullen onze targets blijven behalen door

Lees meer »

LIVE. Ontploffing Hoboken: tweede dodelijk slachtoffer gevonden onder puin, nog drie vermisten – “Oorzaak van explosie is heel moeilijke kwestie”

Elf uur na de explosie in Hoboken is een tweede dodelijk slachtoffer teruggevonden. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. Twee verdiepingen zijn ingestort, een deel van het gebouw is weggeblazen. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Rond 16 uur werd het dak met een kraan weggehaald. De brandweer zoekt nu nog naar (minstens) drie vermisten

Lees meer »