Vanessa Hudgens wint ‘The Masked Singer USA’: “Die anonimiteit gaf me kracht”

Actrice en zangeres Vanessa Hudgens (35) mag zichzelf de winnaar van ‘The Masked Singer USA’ noemen. Ze won de wedstrijd als ‘Goldfish’ (goudvis, red). “Het programma gaf me een gevoel van vrijheid dat ik nog nooit heb gevoeld”, klinkt het in haar overwinningsspeech. 

Meer krantenkoppen in België

Verschillende generaties kleuren affiche Theater aan Zee

Theater Aan Zee heeft dit jaar als thema ‘Neem me mee, over golven en generaties’. Ook de affiche zet die generaties in de kijker, met onder meer visser Georges Lambrecht als figurant.
The post Verschillende generaties kleuren affiche Theater aan Zee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Robin Keyaert stopt met ochtendshow op MNM

Zojuist kondigden Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert aan dat ze na drie mooie radioseizoenen afscheid nemen van de ochtendshow op MNM.
The post Robin Keyaert stopt met ochtendshow op MNM appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea en Rusland hebben “historisch militair samenwerkingspact” ondertekend: wat staat daar precies in?

Om het historische bezoek van de Russische president Poetin aan Noord-Korea af te ronden, hebben Vladimir Poetin en zijn "gerespecteerde vriend" Kim Jong-un een "alomvattend strategisch samenwerkingspact" ondertekend. Daarin staat onder meer dat "beide landen elkaar te hulp zullen schieten in geval van oorlog". Of dat betekent dat Noord-Korea troepen naar Oekraïne zal sturen, is niet duidelijk. Sommige experten sluiten

Lees meer »

Bestuurster wil wagen parkeren, maar knalt personeelsruimte binnen

Geen al te beste manier om de dag te beginnen. Een vrouw in Roeselare wilde haar zwarte Toyota parkeren aan de Westlaan, maar maakte daarbij een fout manoeuvre. Zo reed ze dwars door de vitrine van InfraLigne. In de personeelsruimte van het bedrijf was gelukkig niemand aanwezig. De materiële schade is wel groot.

Lees meer »

China dreigt met de doodstraf voor Taiwanese “separatisten”

China heeft ermee gedreigd om de doodstraf op te leggen aan “hardnekkige separatisten” die ijveren voor de onafhankelijkheid van Taiwan. Dat meldt persagentschap Reuters. China voert de druk op Taiwan op, ook al hebben Chinese rechtbanken geen juridische macht op het democratisch bestuurde eiland.

Lees meer »

“Natuurlijk gaan de Rode Duivels winnen”: zelfs tijdens Graspop is koning voetbal nooit veraf

Een eclatante overwinning voor de Rode Duivels. Wie op Graspop de vraag stelt hoe de Belgen het er straks vanaf zullen brengen tegen Roemenië, krijgt alleen maar positieve vibes – én de belofte dat ze straks zullen kijken, op het grote scherm dat voorzien werd. Maar hoe stevig is die overwinning volgens metalheads nu écht? “Vier-één: dat moet haalbaar zijn.”

Lees meer »