Van vissersnet tot jetset | 10 verborgen parels in Saint-Tropez

07:00 Achter jetset, Brigitte Bardot en Franse cinema schuilt een vissersdorpje waar de Tropéziens het vooral gezellig willen maken. Deze adressen vinden wij top in Saint-Tropez. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Vertonghen en Theate fit – Tedesco verklaart waarom hij niets wijzigde aan kern: “Meunier na Roemenië terug”

Matchday -1! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal komt steeds dichterbij. Deze voormiddag trainde de nationale ploeg nog in het basiskamp in Freiberg, zonder Witsel. Daarna volgde de afreis naar Frankfurt, waar Kevin De Bruyne en Domenico Tedesco met de pers hebben gepraat. Volg op deze pagina al het Duivels-nieuws op de voet!

Lees meer »

Blijf ik beter niet meer bevriend met mijn ex?

Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: misschien kunnen exen geen vrienden zijn?

Lees meer »

Victor Campenaerts en Arnaud De Lie over hun hechte vriendschap: “Als ik me slecht voel, kan heel even aan Victor denken wonderen doen”

Lotto Dstny-renners Victor Campenaerts (32) leerde Arnaud De lie (22) toegewijd trainen en zijn eigen pizza’s maken. Arnaud De Lie leerde Victor Campenaerts Franse interviews geven en… pus uit koeienuiers duwen. Na “drie magnifieke jaren” scheiden straks de wegen van ‘vader’ en ‘zoon’. Aan de vooravond van het BK praten ze in een dubbelinterview over hun hechte vriendschap. Maar hoe

Lees meer »