Van Nistelrooij en Geraerts op trainershortlist van Racing Genk, dat nog twee andere pistes bewandelt

Racing Genk hoopt binnen nu en twee weken zijn nieuwe hoofdtrainer te kunnen voorstellen. Inmiddels is de shortlist van de Limburgers bekend. Behalve de reeds genoemde Thorsten Fink (STVV) zijn ook Ruud van Nistelrooij, Karel Geraerts (Schalke) en Johan Van Rumst, die lang T2 was onder Philippe Clement, in beeld om Wouter Vrancken op te volgen. 

Meer krantenkoppen in België

Skatecontest tijdens skateboarddag in Izegem

Elk jaar is er op 21 juni de Go Skateboarding Day, een internationaal evenement bedoeld om skateboarders dichter bij elkaar te brengen. Dit jaar valt 21 juni op een vrijdag en organiseert Jeugd Izegem opnieuw een Skatecontest op Izzepark waar skaters hun tricks kunnen demonstreren.
The post Skatecontest tijdens skateboarddag in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeder van Pelé overleden

Anderhalf jaar na de dood van de Braziliaanse voetballegende Pelé is zijn moeder Celeste Arantes op 101-jarige leeftijd overleden. Dat hebben verschillende familieleden bekendgemaakt.

Lees meer »

Vuurwerk vanop jacht veroorzaakt nieuwe bosbrand in Griekenland: 13 mensen opgepakt

Griekenland wordt geteisterd door een reeks branden in het hele land. Volgens de brandweer zijn veel van die branden een gevolg van de roekeloosheid van mensen, die ondanks voortdurende waarschuwingen toch vuurtjes maken. Zaterdagavond waren het de passagiers van een jacht die vuurwerk afstaken voor de kust van het eiland Hydra. De Griekse politie heeft ondertussen dertien mensen opgepakt.

Lees meer »