‘Reboot4You’: Sodexo en Defensie slaan handen in elkaar om kwetsbare volwassenen aan het werk te krijgen

Defensie, dienstverleningsbedrijf Sodexo en verschillende partners slaan de handen in elkaar om via het tewerkstellingsprogramma Reboot4You kwetsbare (jong-)volwassenen aan het werk te krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Lena uit ‘Ex on the Beach’ voelt zich mismeesterd door plastisch chirurg: “Ik kon niet meer normaal stappen”

“Ik was jong, en geloofde écht dat een operatie mijn leven beter zou maken.” Na haar doortocht in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ kreeg Lena Semenova (25) – nu te zien in ‘Chasing Beauty’ – meerdere aanbiedingen van plastische chirurgen. Twee keer onderging de Nederlandse een Brazilian Butt Lift, maar die laatste operatie bleek het begin van een serieuze

Lees meer »

Rum en Negroni uit Brugge is beste ter wereld

Tijdens de befaamde World Drinks Awards in Groot-Brittannië werd Dark Swan Rum en Missgroni van The Bruges Gin Society uitgeroepen tot beste ter wereld in hun categorie. In 2021 werd hun Gold Swan Gin ook al uitgeroepen tot beste gerijpte gin.
The post Rum en Negroni uit Brugge is beste ter wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Opnieuw levering hulpgoederen aangeleverd via tijdelijke aanlegsteiger Gaza

Bij de bevrijdingsoperatie van gijzelaars in de Gazastrook zijn mogelijk honderden doden en gewonden gevallen. Dat werd eerder gemeld door Hamas, en lijkt nu te worden bevestigd door het lokale ziekenhuispersoneel. “Het hospitaal is in een bloedbad veranderd”, stelt arts Tanya Haj-Hassan van de internationale hulporganisatie MSF (Artsen zonder Grenzen). De Palestijnse president wil zo spoedig mogelijk de Veiligheidsraad bijeen

Lees meer »

Verdeel het geld eerlijk: zo willen de politieke partijen dit heet hangijzer aanpakken

We stemmen zondag niet alleen voor Vlaanderen, België en Europa… maar ook voor West-Vlaanderen. Wat politici in Brussel – en Straatsburg – beslissen, voelen we tot bij ons. Wij stelden dan ook een West-Vlaamse eisenbundel samen, waarover negen partijen nu kleur bekennen. Eis nummer 10: verdeel het geld eerlijk.
The post Verdeel het geld eerlijk: zo willen de politieke

Lees meer »

Seelbach viert 40 jaar jumelage met Zillebeke

Een afvaardiging van het Duitse Seelbach werd onlangs ontvangen in Zillebeke naar aanleiding van 40 jaar jumelage. Op vrijdag kwamen de Seelbachers toe, op zaterdag was er een middagmaal in oc In ‘t Riet, genoten ze van Kattenkronkels en legden Seelbach-burgemeester Michael Moser, Marcel Verfaillie en schepen Ives Goudeseune een bloemenkrans neer onder de Menenpoort
The post Seelbach viert

Lees meer »

Melissa Depraetere is geen burgemeesterskandidaat in Harelbeke: “Uitslag van deze verkiezingen verandert daar niets aan”

Melissa Depraetere, Vooruit-lijsttrekker voor de kamer in West-Vlaanderen, maakte zondag een uitstekende beurt tijdens de nationale verkiezingen. “Maar die hebben geen gevolgen voor de rangorde in mijn thuisstad Harelbeke”, zegt de voorzitter van Vooruit. “Huidig burgemeester Alain Top werd vorig jaar al aangeduid als lijsttrekker en kandidaat-burgemeester voor Vooruit/Groen. Deze uitslag verandert daar niets aan.”

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Korte proloog van 4,8 kilometer in Vaduz is de opener

Met vier bergetappes en een afsluitende klimtijdrit wacht een loodzware Ronde van Zwitserland. Al wordt de 87ste editie overschaduwd door de noodlottige val van de Zwitserse klimmer Gino Mäder vorig jaar. Hij wordt geëerd met een bergprijs en herinneringsrit en ook het nummer 44 zal er nooit meer uitgereikt worden. Met onder anderen Cian Uijtdebroeks, Arnaud De Lie, Thibau Nys,

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Deerlijk: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Deerlijk trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Deerlijk.
The post Verkiezingsresultaten in Deerlijk: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Macron sluit uit dat hij aftreedt na parlementsverkiezingen

De Franse president Emmanuel Macron sluit uit dat hij aftreedt, “ongeacht de uitslag” van de vervroegde parlementsverkiezingen die hij maandag uitschreef na de nederlaag van zijn partij bij de Europese verkiezingen. Dat zei de president dinsdag in een interview in Le Figaro Magazine.

Lees meer »