Pierre Crevits vier jaar langer CEO van Dexia

18:35 België en Frankrijk hebben het CEO-mandaat van Pierre Crevits bij Dexia met vier jaar verlengd. De raad van bestuur van de restbank wordt tegelijk wat kleiner. 

Meer krantenkoppen in België

“Laatste van zijn generatie”: Medeoprichter van Mexicaans Sinaloa-drugskartel en zoon van drugsbaron ‘El Chapo’ opgepakt in VS

In de Verenigde Staten zijn 2 machtige drugsbarons, onder wie de medeoprichter van het Mexicaanse Sinaloa-drugskartel, opgepakt. Het gaat om Ismael ‘El Mayo’ Zambada en Joaquín Guzmán Lopez, de zoon van de beruchte drugsbaron ‘El Chapo’, zo meldt het Amerikaanse ministerie van Justitie. "’El Mayo’ was een van de laatsten van zijn generatie die nog op vrije voeten was", zegt

Lees meer »

Kostenplaatje van 250 miljoen, 45.000 agenten en mysterie rond ‘Zorro’: alles wat u moet weten over “grootste openingsceremonie ooit”

Groot, groter, Parijs 2024. De openingsceremonie van de Olympische Spelen vanavond moet de strafste aller tijden worden. “Een unieke en historische gebeurtenis”, bouwde president Macron de spanning al op. Frankrijk spaarde alleszins kosten noch moeite voor de ceremonie. Met het overzicht hieronder bent u helemaal klaar voor het spektakel op en rond de Seine.

Lees meer »

Dagje Warandefestival op het speelplein in Torhout: stad trakteert met frietjes en frikandellen

Halverwege de zomerse speelpleinwerking op De Warande is het traditioneel tijd voor een hoogdag: het Warandefestival op vrijdag 26 juli. De animatoren voorzien van 10 tot 17 uur tal van leuke evenementen en attracties. Ook de ouders, grootouders en sympathisanten zijn welkom, met name vanaf 16 uur voor een lekker drankje in de ouderbar.
The post Dagje Warandefestival op

Lees meer »

TikTokkers Neal (19) en Senne (19) breken in op Tomorrowland: “Nu kunnen we het van onze bucketlist schrappen”

In hun laatste TikTok-stunt tonen Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster hoe ze wisten binnen te glippen op de weide van Tomorrowland. Het duo kon uit de handen van de security blijven en zo meegenieten van de laatste dag van het festival. “Het was echt insane, maar de inbraak was allesbehalve gemakkelijk”, klinkt het bij de TikTokkers.

Lees meer »

Marino Punk speelt accordeon voor 100-jarige zuster Gabrielle in Heule

Je zou het niet meteen verwachten: Marino Punk, de bekende muzikant met hanenkam en tatoeages, die accordeon komt spelen voor de zusters in een klooster. In Heule gebeurde het wel ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van zuster Gabrielle Mingneau die dol is op accordeonmuziek. Ze komt uit Bovekerke en doorkruiste destijds West-Vlaanderen voor het Wit-Gele Kruis.
The post

Lees meer »