Pas vernieuwd dakterras stort in in toeristisch centrum van Mallorca: minstens 4 doden, “vermoedelijk sprake van overbelasting”

Reddingswerkers zijn op het Spaanse Mallorca nog volop aan het zoeken naar mogelijke overlevenden na de instorting van een pas vernieuwd dakterras van een restaurant en cocktailbar nabij hoofdstad Palma. Minstens vier mensen kwamen om het leven, zestien anderen raakten gewond.

 

Meer krantenkoppen in België

VBS De Wijzer is Octopusschool van het jaar

Zoals elk jaar deed de school mee aan de Octopuswedstrijd die de scholen aanzet voor duurzame mobiliteit en een veilige schoolomgeving. In Vlaanderen haalden ze de hoogste score.
The post VBS De Wijzer is Octopusschool van het jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tom Meeuws keert niet terug bij Vooruit Antwerpen

Voormalig Antwerps schepen Tom Meeuws keert na zijn afscheid van de politiek eerder dit jaar niet terug om deel te kunnen nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat schrijft De Morgen en het nieuws is aan Belga bevestigd. Vooruit Antwerpen moet binnenkort een beslissing nemen over wie dan wel lijsttrekker wordt.

Lees meer »

“We garanderen iedereen een onvergetelijke avond”: Oudercomité Pittem houdt tweede Bal Parental

Op zaterdag 29 juni organiseert het oudercomité van de Pittemse basisschool de tweede editie van hun Bal Parental. Ze voorzien weer een avond vol lekker eten en ambiance, waarmee ze de ouders en de Pittemse gemeenschap willen samenbrengen.
The post “We garanderen iedereen een onvergetelijke avond”: Oudercomité Pittem houdt tweede Bal Parental appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Tot 27 graden in de Kempen”: is het volgende week eindelijk gedaan met het kwakkelweer? En voor hoelang dan?

Eindeloos lijkt het te duren, dat kwakkelweer. Zelfs de grootste optimist krijgt er stilaan genoeg van. Maar halleluja, er is éindelijk beterschap op komst. Nog een weekje van deze miserie en dan krijgen we 25 graden en zon, ziet onze weerman David Dehenauw in de kaarten. “Studenten gaan alleszins geen kou hebben op hun proclamatie.” Is het zomerweer daarmee dan

Lees meer »

In Iran vastgehouden VUB-professor Djalali richt zich in geluidsboodschap tot Zweedse premier: “U liet me hulpeloos achter”

De Iraans-Zweedse professor Ahmadreza Djalali, die gastprofessor was aan de VUB in Brussel, heeft zich in een geluidsboodschap gericht tot de Zweedse premier Ulf Kristersson. Dat schrijft de Zweedse openbare omroep SVT, dat het geluidsfragment in handen kreeg. “U liet me hier hulpeloos achter”, stelt Djalali die zich afvraagt waarom hij geen deel uitmaakte van de gevangenenruil tussen Zweden en

Lees meer »