Officiële trailer van langverwachte nieuwe ‘Beverly Hills Cop’-film gelost

Na lang wachten lost Netflix nu de volledige trailer van ‘Beverly hills cop: Axel F’, het vierde deel in de franchise. Eind vorig jaar werd er al een korte versie verspreid. Vanaf 3 juli is de film te bekijken op het streamingplatform. 

Meer krantenkoppen in België

‘Samson & Marie’ bouwen een te gek feestje in Plopsaland De Panne

Traditiegetrouw zijn Samson & Marie ook deze zomervakantie opnieuw van de partij in het Studio 100 Theater De Panne en dit iedere dag tot en met 18 augustus. Bezoekers kunnen zich opnieuw verwachten aan een fantastische show vol mooie liedjes, leuke dansjes en dolle fratsen en dít in aanwezigheid van de burgemeester en brandweerman Bill.
The post ‘Samson &

Lees meer »

“UV-meters zijn ons belangrijkste meetinstrument”: Papa Koen Van den Bulcke over zoon Ilano, die aan zeldzame aandoening lijdt

Ilano Van den Bulcke lijdt aan de zeldzame aandoening XP. Contact met zonlicht en andere UV-gevoelige zaken zoals lampen en vuur zijn uit den boze. Voor de dappere Ilano uit De Panne zou het kwakkelweer dus meer een zegen dan een vloek kunnen zijn, al moeten we dat volgens papa Koen ook wat nuanceren.
The post “UV-meters zijn ons

Lees meer »

Biden licht in toespraak toe waarom hij uit de race stapte, en eindigt met emotionele noot: “De geschiedenis ligt in uw handen”

President Joe Biden heeft de Amerikanen woensdagavond lokale tijd in een toespraak vanuit het Oval Office verteld dat het tijd is om “de fakkel door te geven aan een nieuwe generatie”. De toespraak volgde op zijn aankondiging afgelopen zondag dat hij zich op 5 november niet opnieuw verkiesbaar stelt, maar zijn vicepresident Kamala Harris naar voren schuift als Democratisch presidentskandidaat.

Lees meer »