Officiële trailer van langverwachte nieuwe ‘Beverly Hills Cop’-film gelost

Na lang wachten lost Netflix nu de volledige trailer van ‘Beverly hills cop: Axel F’, het vierde deel in de franchise. Eind vorig jaar werd er al een korte versie verspreid. Vanaf 3 juli is de film te bekijken op het streamingplatform. 

Meer krantenkoppen in België

Gigantische olympische ringen sieren Eiffeltoren

Sinds zaterdag is de Eiffeltoren versierd met de vijf ringen van de Olympische Spelen. Zo tellen de Parijzenaars af naar de start van het sportevenement, vanaf vandaag nog 49 dagen. Tony Estanguet, voorzitter van het organisatiecomité, is opgewonden. “Dit is het beste symbool om midden onze stad te hebben”, klinkt het. “De Eiffeltoren is ook heel aanwezig in het hele

Lees meer »

Thomas Julian maakt van ‘TU’ van Umberto Tozzi de vrolijke meezinger ‘JIJ’

Het zomerdeuntje van 2024 is bekend en werd net uitgebracht door een West-Vlaming. Inderdaad, de 30-jarige Thomas Julian – afkomstig uit Zwevegem – coverde de wereldhit ‘TU’ van de Italiaanse superster Umberto Tozzi en maakte daar de vrolijke meezinger ‘JIJ’ van. Luister twee keren naar dit liedje én je vergeet het niet meer! Een (inter)nationale hit in wording?
The

Lees meer »

Horeca Zottegem over late communicatie stad: “Verplichting bekers op BK 23 juni komt te laat en is niet overal haalbaar”

Volgende week zondag wordt het BK wielrennen in Zottegem gereden. Vorige week kregen horecazaken in en rond het parcours een brief van de stad, waarin ze verplicht worden bekers te gebruiken of een veiligheidsagent in te zetten. Die moet dan controleren of niemand een glas of fles meeneemt naar buiten. "Waarom wisten wij dat niet vroeger", klinkt het, "nu nog

Lees meer »

Beste vriend van vermoorde Willy (71) getuigt voor het eerst: “Wat hij op die carpoolparking deed? Ieder zijn leven”

Vrienden en familie zochten maandagavond met man en macht naar Willy V.T. (71) uit Zoersel, die op dat moment al enkele uren spoorloos verdwenen was. Tot zijn beste vriend Dirk besloot om eens te gaan kijken aan de carpoolparking in Oelegem. Daar vlakbij troffen de speurders iets later de gepensioneerde man dood aan. Dirk doet bij HLN voor het eerst

Lees meer »

“Enkele breuken in mijn rug, een gebroken elleboog en een gat in mijn hoofd, maar radioloog zei dat ik ‘niets gebroken’ had”

Breuken in de rug, een gebroken elleboog, een gat in het hoofd en een afgescheurde spier. Het waren de verwondingen die Tamara Nolens overhield aan een val van haar balkon. De radioloog van het ZNA Stuivenberg, ondertussen verhuisd naar ZNA Cadix, liet haar na enkele uren op de spoedafdeling gewoon terug naar huis gaan. “Niets gebroken”, was het bilan. Ook

Lees meer »

ROLAND GARROS LIVEBLOG. Andreeva (17) stunt tegen Sabalenka en bereikt laatste vier – Zverev klopt De Minaur

Zizou Bergs, David Goffin en Elise Mertens (dubbel en enkel) hebben hun koffers moeten pakken op Roland Garros. Enkel dubbelduo Sander Gillé en Joran Vliegen schiet nog over in Parijs om de Belgische eer te verdedigen. De wereldtop bij de mannen moet het zonder Djokovic stellen: hij mist zijn kwartfinale door een knieblessure. Volg het in onze liveblog.

Lees meer »

LIVE GAZA. VS: niet alle eisen van Hamas voor wapenbestand zijn “werkbaar” – Grote aanval vanuit Libanon op Israël

Hamas wil dat de Verenigde Staten zwart op wit zetten dat Israël zich houdt aan het voorstel voor een staakt-het-vuren dat nu op tafel ligt. Volgens Hezbollah-bronnen vuurden Libanese militanten verschillende typen raketten af op Israël. De Israëlische krant Haaretz heeft het over “de grootste aanval sinds het begin van de oorlog”. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Neen, helft van de katholieke scholen laat geen hoofddoek voor de klas toe

Volgens onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) kunnen toekomstige leerkrachten met hoofddoek terecht in het katholiek onderwijs, omdat daar de helft van de scholen dat al toelaat. Dat zei hij in het VRT1-programma ‘Eerste keus’. Het katholiek onderwijs ontkent Weyts stelling en zegt dat de toelating slechts in ‘een kleine minderheid’ van hun scholen geldt.

Lees meer »

Brusselse Bobbi Lee (20) is jong, knap en flaneert graag door Brussel, maar: ze bestaat niet. Maak kennis met de eerste Belgische AI-influencer

Ze is jong, knap, houdt van Beyoncé en flaneert zorgeloos door Brussel, om u straks als influencer van alles aan te prijzen. Alleen, ze is niet echt. Bobbi Lee is de eerste AI-influencer van ons land en klaar om de harten van Generatie Z te veroveren. “Alles aan Bobbi is artificieel, behalve dit ene dingetje”, zegt haar geestelijke vader Hannes

Lees meer »

Vrouw belandt met wagen in gracht langs E403

Op de E403 richting Kortrijk gebeurde dinsdagvoormiddag een verkeersongeval. Een vrouw belandde met haar wagen ter hoogte van Loppem in de gracht. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar de vrouw kwam er met de schrik vanaf.
The post Vrouw belandt met wagen in gracht langs E403 appeared first on KW.be.

Lees meer »