Nieuwe peiling: voor Open Vld en Groen dreigt zware afstraffing

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

3 doden en 19 gewonden bij Russische aanval op Charkiv

Bij Russische aanvallen op Charkiv, een Oekraïense stad in het noordoosten van het land, zijn 3 doden en 19 gewonden gevallen. Er zijn zeker 4 explosies gehoord. Afgelopen nacht voerde Rusland ook grootschalige drone-aanvallen uit op Oekraïense energiecentrales in het zuiden en westen van het land, daarbij vielen 2 gewonden.

Lees meer »

Provincie keurt plannen goed voor fietssnelweg tussen Kortrijk, Harelbeke en Waregem

De provincie West-Vlaanderen heeft een Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) opgemaakt voor de aanleg van een fietssnelweg tussen de stations van Kortrijk, Harelbeke en Waregem. Donderdag keurde de provincieraad het ontwerp-PRUP goed. Vrijdag ondertekenden de drie gemeenten en de provincie een samenwerkingsovereenkomst.
The post Provincie keurt plannen goed voor fietssnelweg tussen Kortrijk, Harelbeke en Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Animatoren kregen dubbele bonus als ze met -16-jarigen naar bed gingen”: consternatie op sociale media na uitspraak van auteur Dimitri Verhulst in ‘De Afspraak’

Hij zat in ‘De Afspraak’ om zijn nieuwe boek voor te stellen, maar de passage van auteur Dimitri Verhulst maandagavond blijft om een heel andere reden nazinderen bij de kijkers van het duidingsprogramma. Hij vertelde er namelijk over zijn zomer als animator in een hotel, waar er bonussen werden uitgereikt aan zij die met vrouwelijke gasten naar bed gingen, “dubbele

Lees meer »

LIVEBLOG EK 2024. Geen Franse spionnen welkom: Oranje traint achter speciale gordijnen, elk kiertje afgesloten voor pottenkijkers

Het EK voetbal is in volle gang. Met een Koeman die geen risico’s wil nemen. Voor de clash tegen Frankrijk weert de bondscoach van Oranje eventuele pottenkijkers met speciale gordijnen, zodat niemand een glimp kan opvangen van de training achter gesloten deuren. Volg ál het nieuws rond het Europees Kampioenschap in de liveblog hieronder.

Lees meer »

CEO Boeing excuseert zich in Amerikaanse Senaat bij familie van slachtoffers vliegtuigcrashes

Dave Calhoun, de CEO van het Amerikaanse lucht- en ruimtevaartbedrijf Boeing, heeft zich publiekelijk verontschuldigd bij enkele nabestaanden van de Boeing 737-slachtoffers. De CEO legde in een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat verantwoording af over de kwaliteit van de Boeingvliegtuigen. De afgelopen jaren waren er verschillende ongelukken en voorvallen met de Boeing 737, een van de populairste toestellen van de

Lees meer »