Nergens zonder weg in Sint-Ulriks-Kapelle

22:00 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Nafi Thiam, mét goudblonde lokken, zit met hoofd al in Parijs: “Rust was één van beste beslissingen in m’n carrière”

Zou de gouden kleur van haar vlechten een voorbode zijn voor de kleur van haar EK-medaille straks? De kans is groot, maar Nafi Thiam (29) ligt niet wakker van die derde Europese titel. Na haar zware achillespeesblessure begint ze toch met wat onzekerheid aan haar eerste zevenkamp in bijna twee jaar. “Ik voel dat het toppunt van mijn carrière voorbij

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Maxime Prévot (Les Engagés) aan paleis: “Staatshervorming geen prioriteit” – Theo Francken (N-VA): “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde voor de vorming van een Vlaamse regering. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters, met het oog op de vorming van een federale regering. Verwacht wordt dat hij morgenavond een informateur

Lees meer »

Groot winstalarm bij Umicore

07:50 Umicore draagt de gevolgen van een vertragende markt voor elektrische auto’s. De batterijmaterialendivisie zal slechts break even zijn dit jaar, terwijl de eerdere ambitie op 135 miljoen euro brutobed…

Lees meer »

Kristof Van Loock volgt Chris Vandecasteele op als directeur van scholengroep Stroom

Kristof Van Loock wordt vanaf volgend schooljaar de nieuwe algemeen directeur van scholengroep Stroom. Hij volgt Chris Vandecasteele op, die de scholengroep met 10.000 leerlingen de voorbije acht jaar leidde. “Vanaf september zal ik alle scholen bezoeken”, zegt Van Loock.
The post Kristof Van Loock volgt Chris Vandecasteele op als directeur van scholengroep Stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een boom en een bank voor overleden viertal in 2012 in Deerlijk

Tijdens een sobere piëteitsvolle plechtigheid werd vandaag het overlijden herdacht van vier jonge Deerlijknaren die in 2012 het leven lieten. Een boom, een bank, een wandeling en een gemoedelijke bijeenkomst ter herinnering aan Jolien Lanneau, Debbie Maveau, Alexander Dewaele en Robbie Van Eeckhout.
The post Een boom en een bank voor overleden viertal in 2012 in Deerlijk appeared first

Lees meer »

Franse zangeres Françoise Hardy (80) na lang ziekbed overleden

De Franse zangeres Françoise Hardy is overleden, zo bericht haar zoon Thomas Dutronc op sociale media. Ze werd 80 jaar. Hardy, zangeres van klassiekers als ‘Tous les garçons et les filles’ en ‘Comment te dire adieu’, leed al jarenlang aan kanker. Het Amerikaanse magazine ‘Rolling Stone’ plaatste haar als enige Franse in de lijst van 200 beste zangers en zangeressen

Lees meer »

Hondenclub De Sterreboshond uit Rumbeke moet er noodgedwongen mee stoppen

Op zondag 2 juni was de kantine van hondenclub De Sterreboshond voor de laatste keer open. De Sterreboshond was vooral gericht op Mechelse Herders en was binnen de hondenclubwereld een grote naam. Voor velen was het afscheid van hun geliefde club een emotioneel moment.
The post Hondenclub De Sterreboshond uit Rumbeke moet er noodgedwongen mee stoppen appeared first on

Lees meer »