Na 80 jaar is wrak van “dodelijkste, Amerikaanse duikboot” van Tweede Wereldoorlog teruggevonden

Het wrak van een bekende duikboot uit de Tweede Wereldoorlog is teruggevonden. Het schip ligt voor een Filipijns eiland en is in “relatief” goede staat.

 

Meer krantenkoppen in België

“Wat zij presteren is uitzonderlijk”: ‘Bad Boys 4′ maakt miljoenen winst, maar hoeveel krijgen regisseurs Adil en Bilall?

“Ze zijn nu al de best betaalde Vlaamse regisseurs ooit.” Filmkenners zijn het erover eens: het monstersucces van ‘Bad Boys: ride or die’ doet de kassa rinkelen bij onze Adil en Bilall. Amper één week na release draaide hun tweede Hollywoodprent al meer dan honderd miljoen euro omzet. Maar hoeveel krijgt het regisseursduo zélf om in de spaarpot te steken?

Lees meer »

Langerei Zwemmers presenteren nieuwe editie Urban Swim Brugge: “Duimen voor vrije zwemzones”

De Langerei Zwemmers hebben een vernieuwd bestuur en stevenen af op een recordaantal leden. Zaterdag 15 juni organiseert de club de traditionele Urban Swim Brugge. Een maand later gaat het richting de kust voor de Sportzot North Sea Swim Challenge.
The post Langerei Zwemmers presenteren nieuwe editie Urban Swim Brugge: “Duimen voor vrije zwemzones” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat werd er gezegd bij grote verliezer Open Vld toen de camera’s niet draaiden? “Zeker drie mensen kunnen ons terug op de kaart zetten”

Vivaldi eindigde op een wel heel valse noot voor de liberalen. Open Vld hoopte met de premier in poleposition naar de kiezer te stappen, maar kreeg een uppercut van jewelste. En dat kwam bijzonder hard aan op het hoofdkwartier: wat gebeurde er toen de camera’s niet draaiden? Onze reporter zag het gebeuren: “We hadden veel breder moeten gaan dan De

Lees meer »

Slachthuis in Izegem gaat mogelijk vrijuit voor dierenmishandeling na arrest Hof van Cassatie

Het Izegemse slachthuis Verbist gaat mogelijk alsnog vrijuit in de zaak over dierenmishandeling. Het Hof van Cassatie heeft het arrest van het hof van beroep vernietigd. Animal Rights, die destijds undercoverbeelden maakte in het slachthuis, reageert geschokt. “Dit is desastreus”, zegt Els Van Campenhout van Animal Rights. “Het verandert België in een bananenrepubliek waar dierenmishandelaars vrij spel hebben.”

Lees meer »

Brandweer redt vrouw uit Demer in Rotselaar

In Rotselaar heeft de brandweer van de Hulpverleningszone Oost een vrouw uit de Demer gered. Zij was aan het fietsen toen ze in het water terecht kwam. Wellicht is ze onwel geworden. De vrouw is licht onderkoeld naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer »