Man gooit airsoftgranaat naar Israëlische ambassade in Ukkel

In Ukkel heeft een man ’s ochtends een airsoftgranaat gegooid naar de Israëlische ambassade. Dat meldt het Brusselse parket, dat een onderzoek heeft geopend naar de feiten. 

Meer krantenkoppen in België

Wat brengt de toekomst voor Eendracht Aalst na het vernietigende rapport? “Er zijn vier scenario’s, maar ze gaan allemaal pijn doen”

Het iconische Eendracht Aalst – opgericht in 1919 – heeft de voorbije eeuw al vele woelige wateren doorzwommen, maar beleeft nu allicht een van de zwartste bladzijden uit de clubgeschiedenis. Vrijdag besliste de controlecommissie om de club geen licentie te geven voor tweede en derder afdeling. Speelt Den Iendracht volgend seizoen überhaupt nog voetbal? Het is een vraag die supporters

Lees meer »

“Vlaams Belang scoort, De Wever scoort beter”

Vlaams Belang scoort. In Vlaanderen, maar vooral in Limburg en Oost- en West-Vlaanderen. Noord-Limburg kleurt zelfs helemaal geel (de kleur van het Vlaams Belang), hier klinkt de boosheid van de boeren luider dan elders. In de rest van Vlaanderen verrassen de Vlaams-nationalisten van Bart De Wever vriend en vijand, door met stip de grootste partij te blijven.

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Kuypers maakt deel uit van kopgroep, hoe komen Uijtdebroeks en Van Gils voor de dag in eerste bergrit?

In de Ronde van Zwitserland staat vandaag de eerste bergrit op het programma. De renners leggen 171 kilometer af tussen Rüschlikon en de Gotthardpass. Naast de slotklim van acht kilometer aan bijna zeven procent moet het peloton onderweg nog twee beklimmingen verteren, een van derde en een van tweede categorie. Op deze pagina zit u op de goeie plek om

Lees meer »

ROLAND GARROS LIVEBLOG. Djokovic succesvol geopereerd aan knie: “Ik keer zo snel mogelijk terug”

Zizou Bergs, David Goffin en Elise Mertens (dubbel en enkel) hebben hun koffers moeten pakken op Roland Garros. Enkel dubbelduo Sander Gillé en Joran Vliegen schiet nog over in Parijs om de Belgische eer te verdedigen. De wereldtop bij de mannen moet het zonder Djokovic stellen: hij is inmiddels geopereerd aan een gescheurde meniscus. Volg het allemaal in onze liveblog.

Lees meer »

Man komt om het leven op Noorse toeristische trekpleister

Een Noorse man is maandag overleden nadat hij ten val was gekomen op een wandelroute richting de Preikestolen, een beroemde toeristische trekpleister aan het Lysefjord in Noorwegen. Dat melden lokale media en ook het Amerikaanse nieuwsmedium CNN. Het nieuws werd aan die laatste bevestigd door Nina Thommesen, een politieambtenaar van het district Sør-Vest, in het zuiden van het land.

Lees meer »

Verkrot Chinees restaurant in Zeebrugge wordt gesloopt

Het vervallen pand op de hoek van de Baron de Maerelaan en de Kustlaan in Zeebrugge, voorheen een Chinees restaurant, wordt op bevel van burgemeester Dirk De fauw gesloopt vanwege instortingsgevaar.
The post Verkrot Chinees restaurant in Zeebrugge wordt gesloopt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van verboden wapens tot illegale tabak, 12 van de 18 dag- en nachtwinkels in overtreding tijdens grootschalige controle in Roeselare en Hooglede

Afgelopen zaterdag werden 18 dag- en nachtwinkels gecontroleerd door het flexteam van de politiepost Roeselare/Hooglede. Dit gebeurde in samenwerking met de inspectiediensten waaronder de sociale inspectie, douane en FAVV.
The post Van verboden wapens tot illegale tabak, 12 van de 18 dag- en nachtwinkels in overtreding tijdens grootschalige controle in Roeselare en Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nafi Thiam, mét goudblonde lokken, zit met hoofd al in Parijs: “Lange periode zonder wedstrijd was één van beste beslissingen in m’n carrière”

Zou de gouden kleur van haar vlechten een voorbode zijn voor de kleur van haar EK-medaille straks? De kans is groot, maar Nafi Thiam (29) ligt niet wakker van die derde Europese titel. Na haar zware achillespeesblessure begint ze toch met wat onzekerheid aan haar eerste zevenkamp in bijna twee jaar. “Ik voel dat het toppunt van mijn carrière voorbij

Lees meer »

Hier

Ooit zag ik een foto waarop een onbekende man triomfantelijk een envelop voor een brievenbus hield. De inhoud van de envelop was klaarblijkelijk een brief ondertekend door wat Europarlementariërs. Die hadden tijd gevonden om hun hanenpoot onder een tekst te zetten die de man zelf had neergepend in zijn vrije tijd. Nu ja, dat mag ik hopen. De man zetelt

Lees meer »

Rodeostier springt in het publiek en veroorzaakt chaos

Bij een rodeo-evenement in Sisters in Oregon zijn zeker drie mensen gewond geraakt toen een stier in het publiek sprong. Een video toont hoe het dier, met de naam Party Bus, plots over het hek wipt en chaos veroorzaakt. Bij zijn ontsnapping ramde het dier ook een vrouw omver en tilde haar twee keer in de lucht met zijn horens.

Lees meer »

Izegems gemeenteraadslid Giel Seynaeve zetelt voortaan als onafhankelijke: “Uit onvrede met plaats op kieslijst”

Giel Seynaeve zal nog tot het einde van deze legislatuur als onafhankelijk raadslid zetelen. Het gemeenteraadslid voor Vlaams Belang nam die beslissing uit onmin met de plaats die hij toebedeeld kreeg op de kieslijst van de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober.
The post Izegems gemeenteraadslid Giel Seynaeve zetelt voortaan als onafhankelijke: “Uit onvrede met plaats op kieslijst” appeared

Lees meer »

Olivier Deschacht moet nét voor de eindmeet opgeven in ‘Special Forces’: “Mijn armen zijn kapot”

Loïc Van Impe (30) is de grote overwinnaar van het tweede seizoen van ‘Special Forces’. De tv-chef is de enige BV die de meet haalde van het loodzware realityprogramma. Voor ex-voetballer Olivier Deschacht (43) eindigde de laatste aflevering met een sisser. Net voor de finish moest hij compleet uitgeput opgeven. “Mijn armen zijn kapot. Het gaat écht niet meer.”

Lees meer »