Luc Geuten, van mystieke tapijtenverkoper tot Europese vastgoedgigant

01:00 Luc Geuten begon zijn zakencarrière bij de tapijtenketen Carpetland. Vijftig jaar, een mislukte beurscarrière en talloze deals later verkoopt hij met Mitiska Reim in heel Europa voor honderden miljoen… 

Meer krantenkoppen in België

Freddy en Chantal zijn een gouden koppel

Freddy Mees (75) en Chantal Maes (72) zijn gehuwd op 30 april 1974 en wonen in Esen. Samen met hun kinderen kwamen ze op zaterdag 1 juni naar Ten Patershove om er samen met nog drie andere jubilarissen hun gouden bruiloft te vieren. Ze toonden zich heel tevreden met de ontvangst en de geschenken van
The post Freddy en

Lees meer »

Bijna 8 maanden na moord op advocate Claudia Van Der Stichelen spreken weduwnaar Eric en zoon Viktor voor het eerst: “Ik heb naar die man geroepen: ‘Laat mijn mama los’”

“Ik heb hem op haar zien schieten. Ik heb haar zien neervallen. Ik heb alles gezien.” Bijna acht maanden nadat advocate Claudia Van Der Stichelen (58) bij haar thuis in Sint-Lievens-Houtem werd vermoord, spreekt haar zoon Viktor (23) voor het eerst bij Faroek. Samen met zijn vader Eric (61) vertelt hij over die fatale zaterdagmiddag, in de hoop dat ze

Lees meer »

Vier Amerikaanse professoren neergestoken in een park in China

In een park in China zijn vier Amerikaanse professoren van Cornell College in Iowa neergestoken. De professoren waren in China voor een samenwerking met een universiteit in het noordelijke Jilin. Ze raakten alle vier zwaargewond. De Chinese autoriteiten beschrijven de aanval als “een geïsoleerd incident” en zeggen dat ze maatregelen nemen om de “veiligheid van buitenlanders te waarborgen.”

Lees meer »

Diederiek Voordecker is de stuwende motor van KFC Heist (2A): “Ik wil gedreven doorgaan, zolang mijn lijf het toelaat”

Diederiek Voordecker is de gedroomde schoonzoon. Hij staat iedereen bij met raad en daad, is een fantastisch baasje voor zijn twee honden en leest het voetbal vlekkeloos tussen de krijtlijnen. In Blankenberge bracht hij toegevoegde waarde tot corona toesloeg. Na de pandemie nam niemand van Sporting Club nog met hem contact op. Hij was vrij als een vogel, maar op

Lees meer »