Loods gevuld met auto’s in lichterlaaie in Zellik

De hulpdiensten hebben momenteel de handen vol met het bestrijden van een zware uitslaande brand in Zellik. Die woedt in een bedrijfsloods waarin volgens burgemeester Koen Van Elsen verschillende auto’s opgeslagen staan. Volgens de eerste berichten vielen er geen slachtoffers.

 

Meer krantenkoppen in België

Toeristen of zeeleeuwen: wie wint slag om La Jolla?

Virale beelden van afgelopen weekend tonen hoe zeeleeuwen in San Diego mensen van het strand van La Jolla lijken te verdrijven, maar daarmee hebben de dieren de populaire badplaats nog niet heroverd: “Het strand moet worden teruggegeven aan de mensen.”

Lees meer »

25 meldingen van grensoverschrijdend gedrag op Gentse Feesten na 5 dagen: “Meldpunt wint aan bekendheid”   

Tijdens de Gentse Feesten zijn er voorlopig 25 meldingen binnengekomen bij het meldpunt in de feestenzone. Het gaat over meldingen rond agressie en intoxicatie, maar ook over seksueel grensoverschrijdend gedrag. "Er zijn meer bezoekers en dus ook iets meer meldingen dan vorig jaar. Het meldpunt wint ook aan bekendheid", klinkt het bij de stad. De Feesten zijn halfweg, er kwamen

Lees meer »

Acteurs uit ‘Tien om te zien, de musical’ duiken echt op in VTM-programma: “In de glorietijd was ik nog niet geboren”

Primeur tijdens opname van ‘Tien om te zien’ in Westende: Ruth Beeckmans (42), Peter Thyssen (59) en Mathias Mesmans (22) traden voor het eerst op als hun personages uit ‘Tien om te zien, de musical’. Een voorproefje voor de voorstellingen die eind dit jaar gepland zijn in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs. Wij volgende de acteurs exclusief bij

Lees meer »

Eugène Beernaert volgt zijn goede, maar betreurde vriend Rik Baert op als nieuwe voorzitter Vlaams Belang Izegem

In april moest Vlaams Belang Izegem afscheid nemen van een waar boegbeeld en Vlaams-nationalist in hart en nieren, afdelingsvoorzitter Rik Baert. Recent werd Eugène Beernaert (61) intern verkozen om het voorzitterschap op zich te nemen. “Niettegenstaande de uiterst pijnlijke context en het verlies van een goede kameraad, ben ik heel vereerd met deze kans”, aldus Eugène Beernaert.

The post Eugène

Lees meer »