Loods gevuld met auto’s in lichterlaaie in Zellik

De hulpdiensten hebben momenteel de handen vol met het bestrijden van een zware uitslaande brand in Zellik. Die woedt in een bedrijfsloods waarin volgens burgemeester Koen Van Elsen verschillende auto’s opgeslagen staan. Volgens de eerste berichten vielen er geen slachtoffers.

 

Meer krantenkoppen in België

Man overleden bij zware woningbrand in centrum van Niel

Bij een zware woningbrand in Niel is zaterdagavond een man overleden. Om een nog onbekende reden brak er brand uit in een huis aan de Vaartstraat. De bewoner van het pand werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, zo bevestigt burgemeester Ellen Brits (Open VLD). Inmiddels is de man daar aan zijn verwondingen overleden.

Lees meer »

Zomerterras Koffie en Klei van De Lovie opent opnieuw de deuren: “Alles wordt geserveerd in zelfgemaakt keramiek”

Het zomerterras Koffie en Klei in Ieper van De Lovie vzw uit Poperinge heeft opnieuw de deuren geopend. Het terras is een initiatief van Atelier Het Vijverhof, een dagondersteuningsplek van De Lovie vzw.
The post Zomerterras Koffie en Klei van De Lovie opent opnieuw de deuren: “Alles wordt geserveerd in zelfgemaakt keramiek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tiental deelnemers van triatlon Kortrijk ziek: “Misschien door water uit de Leie”

Enkele deelnemers van de Caaap Triatlon Duatlon in Kortrijk zijn achteraf ziek geworden. Het gaat vooral over maag- en darmklachten. Alle deelnemers kregen ondertussen een mail. De organisatie geeft aan dat het misschien door het Leiewater komt, al was dat voordien grondig getest.
The post Tiental deelnemers van triatlon Kortrijk ziek: “Misschien door water uit de Leie” appeared first

Lees meer »

“Oneerbare voorstellen? Wij spreken daar open over thuis”: Andy Peelman is 15 jaar getrouwd met Tine

De bouwellende is bijna voorbij: deze zomer verhuist Andy Peelman eindelijk naar zijn nieuwsbouwwoning. De acteur/presentator kreeg heel wat kritiek over zich toen hij onthulde wat de bouwgrond had gekost. “Als BV moet je de azijnpissers erbij nemen”, zegt Peelman in ‘Primo’ in een gesprek over de keerzijde van het BV-schap, zijn 15-jarig huwelijk met Tine en omgaan met vrouwelijke

Lees meer »

Ypres Rally: Maxime Potty wint Qualifying Stage in Nieuwkerke

Maxime Potty heeft in Nieuwkerke de snelste tijd neergezet tijdens de Qualifying Stage van de Ypres Rally. Stéphane Lefebvre was de grote verliezer de avond nadat hij in de laatste run overkop ging.
The post Ypres Rally: Maxime Potty wint Qualifying Stage in Nieuwkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie Appeltans schuldig aan huisjesmelkerij en krotverhuur: miljoenenboete en 40 maanden effectieve celstraf 

De beruchte kotbazen Arnold en Manu Appeltans zijn veroordeeld voor huisjesmelkerij in 6 woningen en krotverhuur van 24 woningen. Beiden werden veroordeeld tot 40 maanden effectieve celstraf en elk een boete van bijna 2 miljoen euro. Volgens de rechtbank hebben ze misbruik gemaakt van mensen in een kwetsbare positie en hebben ze een "abnormaal profijt" nagestreefd. 24 van de woningen

Lees meer »