LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. Peloton heeft vette kluif aan leiders, pakt Nys uit op slotklim?

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog of in onze livestream! 

Meer krantenkoppen in België

KSA Bikschote organiseert God Zij Drank Summer Edition

Al vele jaren zet KSA Bikschote de bloemetjes buiten tijdens de jaarlijkse fuif ‘God Zij Drank’, maar sinds vorig jaar organiseert de jeugdbeweging ook een zomerse versie: God Zij Drank Summer Edition. Dat bleek zodanig aan te slaan dat er dit jaar op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli weer een zomerbar ingericht wordt.
The post KSA Bikschote organiseert

Lees meer »

Prijzen strandcabines in Westende schieten fors de hoogte in, tot grote onvrede van huurders: “Zou me meer kosten dan mijn klein pensioentje”

In Westende zorgen de torenhoge prijzen voor de strandcabines dit seizoen voor nogal wat commotie. Het gemeentebestuur schreef eind vorig jaar nieuwe concessies uit voor strandbars en bijhorende cabines en dat had zijn weerslag op de tarieven voor de huurders. “Dit kan ik echt niet meer bolwerken”, getuigt Micheline Van Boekel (79). Burgemeester Dedecker reageert.
The post Prijzen strandcabines

Lees meer »

“Hij was nog nooit zo skinny”: op zoek naar het geheim achter de beste versie ooit van Tadej Pogacar

Sportief manager Joxean Matxin is formeel: “Dit is de beste Tadej Pogacar die ik al heb gezien.” De geletruidrager zelf én de rest van het peloton kunnen enkel beamen, maar wat is de verklaring daarvoor? “Zoek niet naar één reden. Het is de optelsom van veel kleine”, klinkt het bij UAE, waar ze vooral zoeken naar Mou55981652. Een achtergrondverhaal.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen

Naar aanleiding van de naamdag van Sint-Victor, de patroonheilige van de molenaars, werden door het Comité Moulin Soete vzw in de vroege morgen van 21 juli huisbezoeken gebracht aan ouderen en alleenstaanden van Ten Brielen.
The post Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »