Kunsthuizen of universiteiten kunnen wel tegen een stoot. Maar voor kwetsbare groepen kan een VB-regering snel pijnlijk en concreet worden

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Boeren beschermen kievitsnesten in Bilzen: “Mooi voorbeeld van samenwerking tussen landbouw en natuur” 

Natuurbeschermers en boeren blikken tevreden terug op een nieuw project dat kievitsnesten moest beschermen tegen tractors op het veld. De stad Bilzen gaf boeren 50 euro per nestje dat beschermd werd tijdens het maaien. Slechts 2 landbouwers namen al deel aan het project, maar ook dat is een overwinning, vindt Joke Rymen van Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren: "Het is

Lees meer »

Loslopende herdershonden verscheuren jack russel Obi: “Ik hoorde mijn vriendin krijsen en Obi piepen”

Drie loslopende Turkse herdershonden van een schapenboer hebben in Vremde een jack russel doodgebeten en verscheurd. Het hondje lag thuis gewoon op het terras. “Mijn vriendin is in shock. Ze zal hulp nodig hebben om dit te verwerken”, zegt baasje Koen Mortelmans. Het is het tweede bijtincident met deze honden in een half jaar. Burgemeester Johan De Ryck (N-VA) van

Lees meer »

Explosief boek onthult echte reden waarom Rebecca Loos haar affaire met David Beckham bekend maakte: “Dat was voor haar de druppel”

David (49) en Victoria Beckham (50) zijn al meer dan een kwarteeuw samen, maar volgens Tom Bower is hun huwelijk allesbehalve een sprookje. Van Davids affaire met Rebecca Loos tot een rampzalige fotoshoot: in ‘The House of Beckham: Money, Sex and Power’ hangt de journalist nu de vuile was van de Beckhams buiten. “Ze kon niet geloven dat hij haar

Lees meer »

Oh Lalala Speelkaravaan strijkt neer in Brugge

Deze zomer kunnen kinderen en hun ouders genieten van de nomadische Oh Lalala Speelkaravaan van de Brugse vzw De Driehoek. De karavaan zal halt houden in diverse buurten in en rond Brugge en voorziet ook hapjes en drankjes. “De Speelkaravaan bestaat uit vier unieke speelkarren, elk met een eigen verhaal. De karren nodigen kinderen en
The post Oh Lalala

Lees meer »