KIJK. Chris Hemsworth onthult eigen ster op Hollywood Walk of Fame

De 2.781ste ster van The Hollywood Walk of Fame is onthuld en de nieuwe tegel draagt de naam van de Australische acteur Chris Hemsworth. Hij is de nieuwste ‘Marvel’-superheld die de eer krijgt en daarom is zijn collega Robert Downey Jr., voor vele bekend als Iron man, aanwezig om hem te steunen. Acteren is een sprong in het diepe en dat houdt een risico in. Maar als je mensen om je heen hebt die je opvangen en je steunen, dan is het een veel gemakkelijker risico om te nemen”, vertelt Hemsworth tijdens zijn bedankingsspeech. 

Meer krantenkoppen in België

Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere

Het vieren van een briljanten huwelijksjubileum is uitzonderlijk. Frans Engelbeen (90) en Lucienne Derammelaere (90) uit de Vercruysse de Solartstraat in Deerlijk mochten onlangs 65 jaar huwelijksgeluk vieren samen met de familie.
The post Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rapper Ali B emotioneel in rechtbank tijdens zedenzaak: “Ik heb nooit een vrouw verkracht”

Ali B staat twee dagen lang terecht in de rechtbank in Haarlem. De 42-jarige rapper wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, onder wie een ex-kandidaat van ‘The Voice of Holland’. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen. “Ik heb nog nooit een vrouw tegen haar zin iets onaangenaam aangedaan”, klinkt het bij Ali B

Lees meer »

Oorlogsverzamelaar Johan (69) krijgt collectie niet terug van rechter: “Ik ben zwaar aangeslagen”

Twee jaar moest hij wachten op een oordeel, maar het draaide uit op een bittere pil voor oorlogsverzamelaar Johan Jonckheere (69) uit Vladslo bij Diksmuide. Slechts zes revolvers van in totaal 946 stuks zeldzame obussen, kogels, granaten en andere oorlogstuigen die DOVO bij hem in beslag namen kreeg hij terug van de rechter. De rest werd als verboden wapens bevonden,

Lees meer »

Man dringt woning ex binnen met mes voor ogen van 4-jarig zoontje: 18 maanden cel maar begeleiding voor alcohol en drugs

“Na haar bedrog was hij compleet over zijn toeren, het werd zwart voor zijn ogen.” Een 30-jarige man uit Wevelgem verblijft in de cel omdat hij met een mes bij zijn ex in Kortrijk binnendrong, haar klappen gaf en bedreigde. Van de rechter krijgt hij 18 maanden celstraf, maar de periode die hij al in voorhechtenis zat, is voldoende als

Lees meer »

Nederlandse regering krijgt drie nieuwe ministeries

De nieuwe Nederlandse regering onder kandidaat-premier Dick Schoof krijgt drie nieuwe ministeries. Dat blijkt woensdag uit de verdelingen van de ministersposten, die het bureau voor de communicatie rond de formatie heeft gedeeld. Er komt een ministerie van Asiel en Migratie (PVV), Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (BBB) en Klimaat en Groene Groei (VVD).

Lees meer »

“Dit is totaal onverwacht”: Alexander Doom overwint spierklachten en knalt met Belgisch record naar Europese titel op 400 meter

Goud voor Alexander Doom (27) op het EK atletiek! In Rome kroonde hij zich tot Europees kampioen op de individuele 400 meter. In de laatste meters ging hij over Charles Dobson na een spannende tweestrijd. Doom liep 44’15”, een Belgisch record én een kampioenschapsrecord. Jonathan Sacoor eindigde als vierde. België zit nu aan drie medailles op het EK.

Lees meer »