Kamerlid Goedele Liekens (Open Vld) maandenlang gehackt: ‘Ze hebben alles kunnen inkijken: mijn boekhouding, medisch dossier…’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Een passie voor tafelvoetbal van generatie op generatie: pa Wesley en zoon Justin allebei provinciaal kampioen

Wesley Vanhoorelbeke en zijn zoon Justin hebben zich allebei tot provinciaal kampioen in het tafelvoetbal gekroond. Beiden dromen ze van de Belgische titel, en misschien lukt dat de komende jaren wel samen. “Er wordt hier dagelijks geoefend”, klinkt het.
The post Een passie voor tafelvoetbal van generatie op generatie: pa Wesley en zoon Justin allebei provinciaal kampioen appeared first

Lees meer »

Burgemeester van Hasselt wil auto’s illegale tuners afpakken

De stad Hasselt wil de auto’s van deelnemers aan een illegaal tuningevent in beslag nemen. Afgelopen weekend kwamen zo’n 300 liefhebbers van zo’n bijeenkomt bij elkaar op de parking van een supermarkt in Kuringen, de politie heeft 4 pv’s uitgedeeld. Burgemeester Steven Vandeput (N-VA) wil nu het bestuurlijk reglement, dat de politie toelaat om de auto’s aan de kant te

Lees meer »

LIVEBLOG TURKIJE-GEORGIË. Chaos in Dortmund: knokpartijen op de tribunes, hevige regen doet watervallen ontstaan

Chaotische aanloop richting Turkije-Georgië. Het water viel vandaag in Dortmund al met bakken uit de lucht en er ontstond zelfs een dubbele waterval boven één van de tribunes van het Signal Iduna Park, waar beide supportersclans ook al op de vuist gingen. Welke ploeg trekt straks óp het veld aan langste eind? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande

Lees meer »

Thomas De Witte zoekt zijn weg in peloton

De 10-jarige Thomas De Witte zoekt nog wat zijn weg in het peloton. Het is nu zijn tweede seizoen. Door de combinatie met atletiek lukt het hem niet om elke week te gaan koersen.
The post Thomas De Witte zoekt zijn weg in peloton appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee Ingelrest Belgisch bokskampioen in Oostende

Oostendenaar Liridon Fazliu mag terecht fier zijn op zijn eerste organisatie van een boksgala in de Coretec Dôme in ‘zijn’ stad. Met de vip’s waren er 2.300 toeschouwers. En ook heel wat pittige kampen. De Oost-Vlaming Lee Ingelrest knokte zich in een mooie titelkamp tot kampioen van België halfzwaargewicht.
The post “Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee

Lees meer »

Man beklimt beroemde fontein in Rome, maar wordt achternagezeten door agenten: “Kat- en muisspel op fontein duurde zeker 5 minuten”

Een 27-jarige Oekraïner probeerde dinsdag op een van de stenen paarden van de Trevifontein in Rome te rijden. De man beklom het meer dan 260 jaar oude bouwwerk, maar Italiaanse politiemannen kregen hem al snel in de gaten en probeerden hem bij de kraag te vatten. “Maar hij kon telkens uit hun greep ontsnappen”, aldus de Kosovaarse toerist die alles

Lees meer »