Jens Dendoncker in Concertgebouw Brugge: “Een avond vol plezier!”

Jens Dendoncker, het meest veelzijdige comedytalent dat West-Vlaams voorbracht, was te gast in Concertgebouw Brugge. Onze medewerkers Christophe/Sarah waren erbij en kwamen terug met volgend verslag.

“De show begon met de amuse Seppe Torenmans, die het publiek warm maakte met liedjes die vol intonatie zaten van de stem. Na ongeveer 20 minuten kwam Jens op. Hij werd onthaald met een heel luid applaus. Hij had een gouden blazer aan en vroeg aan de volle zaal of het mooi was. Want na een half jaar voor zijn shows dit jasje te dragen was het al wat gekrompen door de nieuwkuis. Het begon met ‘The Masked Singer’ en de opname in de psychiatrie, waarover hij de ene na de ander vertelde. Zijn familie moest er ook aan geloven. Logisch, hij had dan ook een ‘ vreed ‘ familie. Ook ging hij eens met zijn pa naar Tomorrowland, waar zijn pa dan in aluminiumfolie twee sandwich meehad met prépare… Jens bracht een super show, waarin hij het publiek enorm betrok over single, jeugdbeweging, veganist , enz… Het was een avond vol plezier.” (PADI & Christophe)

Info en tickets: www.comedyshows.be

Seppe Torenmans stond in voor het voorprogramma. © PADI/Christophe

The post Jens Dendoncker in Concertgebouw Brugge: “Een avond vol plezier!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek”

Op het kruispunt van de Klemskerkestraat en Jachthoornstraat in Oostende vond zondagmiddag een zwaar verkeersongeval plaats. Een 58-jarige Oostendenaar kwam met zijn speedpedelec zwaar ten val en verkeerde even in levensgevaar. De toestand van de vijftiger is inmiddels niet meer kritiek.
The post Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek” appeared

Lees meer »

Stakende dansers, te sterke Seine en een mogelijk sterrenduet: dit moet u weten voor de Olympische Spelen straks van start gaan

Vandaag al zijn de Olympische Spelen van start gegaan, met onder meer een rugbymatch tussen gastland Frankrijk en de VS. De openingsceremonie is echter pas voor… vrijdag. Hoe kan dat? En dat is niet de enige vraag die we ons stellen, twee dagen voor de officiële start. Hoe zit het ondertussen met de Seine? Zullen de toeschouwers wel iets kunnen

Lees meer »

Mexico vernietigt 50 “monstertrucks” van drugskartels

In Mexico hebben de autoriteiten 50 zelfgemaakte gepantserde voertuigen van drugskartels vernietigd. De “monstertrucks” waren in beslag genomen bij 30 onderzoeken, zo maakte het openbaar ministerie bekend. De voertuigen werden vernietigd in de noordoostelijke stad Reynosa in de staat Tamaulipas, aan de grens met de VS.

Lees meer »

De Belgische prestaties

De Belgische delegatie zakt met 166 atleten naar de Lichtstad af, 84 mannen en 82 vrouwen in 21 verschillende sporten. Hoe brengen ze het ervan af? En hoe deden ze het in verleden?

Lees meer »

Opgepakte terreurverdachten gelinkt aan ISKP: “Enige tak van IS die intentie en capaciteit heeft om hier aanslagen te plegen” 

De terreurverdachten die gisteren bij huiszoekingen over het hele land werden opgepakt, worden gelinkt aan ISKP, de IS-tak die vooral in Centraal-Azië actief is. Ook bij ons waarschuwde Staatsveiligheid al meerdere keren voor de terreurgroep, die wordt omschreven als de enige tak van IS die zowel de intentie als capaciteit heeft om bij ons aanslagen te plegen. Wat is die

Lees meer »

Kunstenaar steelt historische munt uit British Museum … en deponeert het daarna in de collectebus

De Braziliaanse kunstenaar Ilê Sartuzi heeft een historische munt van het British Museum in Londen gestolen en vervangen door een replica. Niet omdat hij een fervente muntenverzamelaar was, want kort na de diefstal deponeerde hij de originele munt in de collectebus van het museum. Daarmee wil de kunstenaar kritiek uiten op het grote aantal buitenlandse objecten in het museum.

Lees meer »