Jens Dendoncker in Concertgebouw Brugge: “Een avond vol plezier!”

Jens Dendoncker, het meest veelzijdige comedytalent dat West-Vlaams voorbracht, was te gast in Concertgebouw Brugge. Onze medewerkers Christophe/Sarah waren erbij en kwamen terug met volgend verslag.

“De show begon met de amuse Seppe Torenmans, die het publiek warm maakte met liedjes die vol intonatie zaten van de stem. Na ongeveer 20 minuten kwam Jens op. Hij werd onthaald met een heel luid applaus. Hij had een gouden blazer aan en vroeg aan de volle zaal of het mooi was. Want na een half jaar voor zijn shows dit jasje te dragen was het al wat gekrompen door de nieuwkuis. Het begon met ‘The Masked Singer’ en de opname in de psychiatrie, waarover hij de ene na de ander vertelde. Zijn familie moest er ook aan geloven. Logisch, hij had dan ook een ‘ vreed ‘ familie. Ook ging hij eens met zijn pa naar Tomorrowland, waar zijn pa dan in aluminiumfolie twee sandwich meehad met prépare… Jens bracht een super show, waarin hij het publiek enorm betrok over single, jeugdbeweging, veganist , enz… Het was een avond vol plezier.” (PADI & Christophe)

Info en tickets: www.comedyshows.be

Seppe Torenmans stond in voor het voorprogramma. © PADI/Christophe

The post Jens Dendoncker in Concertgebouw Brugge: “Een avond vol plezier!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Na corona, brand én wegenwerken hoopt frituur Je m’en Fous op jaar zonder hindernissen: “Zo blij met onze trouwe klanten”

In april 2021 gingen Valerie Aerts en Jurgen De Sutter van start met frituur Je M’en Fous in Sijsele bij Damme, in het pand in de Stationsstraat waar jarenlang een autorijschool zat. De naam typeert de uitbaters ook wel, want ze durfden het aan om midden in de coronacrisis van start te gaan. “En nu hebben we een trouw cliënteel

Lees meer »

Britse minister van Defensie waarschuwt voor “bizarre taferelen” tijdens bezoek van Poetin aan Noord-Korea

De Britse minister van Defensie Grant Shapps waarschuwt voor “bizarre taferelen” die vandaag te zien zijn bij het bezoek van de Russische president Vladimir Poetin (71) aan Noord-Korea. Hij verwijst daarmee naar de bombastische ceremonie die Poetin te beurt viel op het centrale plein van de hoofdstad Pyongyang, even voor hij een strategisch partnerschapsakkoord ondertekende met de Noord-Koreaanse leider Kim

Lees meer »

Bijna 600.000 mensen op de vlucht voor geweld in Haïti

Het aantal mensen dat binnen hun eigen land op de vlucht is, is in Haïti sinds maart met 60 procent gestegen als gevolg van het toenemende bendegeweld. Dat zegt de Internationale Organisatie voor Migratie. Volgens het VN-agentschap gaat het om bijna 600.000 ontheemden.

Lees meer »

Jong duo dat spoor van vernieling door Knokke trok tijdens ‘dronken avondje uit’ hoeft niet naar cel, maar krijgt wel gepeperde rekening

Met een glaasje te veel op beschadigden twee jongelui een hele resem wagens, waaronder een Porsche Panamera, in Knokke. De rechter stuurt hen niet naar de gevangenis, maar gaf hen wel een gepeperde rekening mee naar huis.
The post Jong duo dat spoor van vernieling door Knokke trok tijdens ‘dronken avondje uit’ hoeft niet naar cel, maar krijgt wel

Lees meer »

Volle parochiekerk zwaait priester Jan uit, Alveringem heeft geen eigen pastoor meer

In de Sint-Audomaruskerk in Alveringem heeft vandaag een afscheidsviering voor parochiepriester Jan Duijvejonck (62) plaatsgevonden. Jan Duijvejonck droeg zelf de mis op, bijgestaan door hulppriester Ludo Lepee uit Beveren-aan-de-IJzer en opgeluisterd door het koor van Stavele. Nadien was er een druk bijgewoonde receptie.
The post Volle parochiekerk zwaait priester Jan uit, Alveringem heeft geen eigen pastoor meer appeared first

Lees meer »

Claeys reageert fel op kritiek van Dedecker en Vermote

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober hebben Nicolas Vermote (Pro Nieuwpoort) en Dimitri Dedecker (Gezond Verstand Nieuwpoort) hun krachten gebundeld om het stadsbestuur van Nieuwpoort op te roepen het verbod op verkiezingsborden op te heffen. Deze onverwachte samenwerking heeft de nodige reacties uitgelokt, waaronder een scherpe repliek van Maarten Claeys, voorzitter van de gemeenteraad en van CD&V

Lees meer »

Vlaamse financiële steun om Huizen van het Kind in de Westhoek te versterken

De verschillende Huizen van het Kind uit de eerstelijnszone Westhoek, gaan in de toekomst veel intensiever samenwerken. Ze werden door de Vlaamse Regering als pilootproject geselecteerd en kunnen zo in de komende twee jaar op maar liefst 450.000 euro rekenen. “Samenwerking zit ons, Westhoekinwoners, in het bloed. Dat hebben we al vaker bewezen”, zegt een tevreden Loes Vandromme, Vlaams Parlementslid

Lees meer »

Zwevegemse burgemeester schrijft boek over burgemeester worden en zijn

Marc Doutreluingne (68) is nu al bijna twee ambtstermijnen, of zo’n 12 jaar burgemeester van Zwevegem. Toen hij 10 jaar burgemeesterschap mocht vieren, groeide de idee om een boek te schrijven over zijn loopbaan, en hoe hij burgemeester werd in het bijzonder. Dat boek, ‘Een deur die plots opengaat’, is nu realiteit.
The post Zwevegemse burgemeester schrijft boek over

Lees meer »

MTC Redbone uit Zwevezele viert 30-jarig bestaan, ‘keizer’ Eric Andries (83) heeft al 400.000 km op de teller

De leden van motorclub MTC Redbone uit Zwevezele blinken hun motoren dit jaar extra op, want de club bestaat 30 jaar en dat mag gevierd worden. Burgemeester Lieven Huys loofde de goede sfeer, de vriendschap en het respect binnen de organisatie. Eén motard viel extra op: de 83-jarige Eric Andries maalt jaarlijks zo’n 20.000 km af, breekt elk record en

Lees meer »