Is ons parlement voldoende beschermd tegen hackers? ‘Het is verschrikkelijk: we zijn zo vreselijk naïef’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

170 kg puin per vierkante meter in Gaza: VN noemt “ongeziene schade” bedreiging voor gezondheid en milieu

In Gaza dreigt een milieucrisis zonder weerga, waarschuwt de VN. Het water raakt vervuild doordat de meeste waterzuiveringssystemen en afvalverwerkende installaties niet meer werken. De bodem wordt dan weer verontreinigd door onder andere niet-ontplofte munitie, asbest en zware metalen. Dat dreigt nog lang een impact te hebben op de gezondheid van de inwoners van Gaza.

Lees meer »

Patrick Himpe verrast door collega’s nu hij 50 jaar aan de slag is bij drukkerij van textielbedrijf LANO

Op 17 juni is drukker Patrick Himpe dag op dag 50 jaar aan de slag in de drukkerij van textielreus LANO in Harelbeke. Hij werd verrast met een versierd bureel door personeelsdirecteur Karel Lagast en collega’s Maureen Verhoye, Heidi Debakker en Isabelle Vandamme. “Een zeer aangename verrassing”, aldus Patrick.
The post Patrick Himpe verrast door collega’s nu hij 50

Lees meer »

“Vriend en vijand zal moeten toegeven dat we veel hebben gerealiseerd”: Iedereen Telt maakt balans op van bestuursperiode en lanceert nieuw honderdpuntenplan

Nadat vorige week de volledige lijst voorgesteld werd, lanceert de Tieltse meerderheidspartij Iedereen Telt nu een nieuwe website en een nieuw programma, dat net als in 2018 uit 100 concrete puntjes bestaat. Opvallend is dat de ploeg van Pascale Baert duidelijk kiest voor een nieuw zwembad in het centrum van Tielt. “Er zijn 600 schoolgaande kinderen en jongeren in Meulebeke.

Lees meer »

Koekelaars koppel krijgt trouwcadeau van 16.500 lege bierflesjes: “Dit initiatief getuigt van oprechte vriendschap”

In een ongekend staaltje vriendschap en humor hebben Thimen Rogiers en Frauke Struelens uit Koekelare een trouwcadeau gekregen dat de aandacht trekt van de hele buurt en de pers. In plaats van de gebruikelijke geschenken, besloten hun vrienden het groots aan te pakken met een ongebruikelijk en indrukwekkend cadeau. In de Catstraat 85 stapelden ze 700 lege kratten bier tegen

Lees meer »

In Oostende tellen bewoners woonzorgcentrum af naar komst Rammstein met zelfgemaakte banners: “Zo ziet Rammstein eruit over 30 jaar”

In Oostende tellen de inwoners van woonzorgcentrum ‘De Drie Platanen’ af naar de komst van Rammstein. Het woonzorgcentrum kijkt uit op het park ‘De Nieuwe Koers’, waar de Duitse metalband volgend weekend optreedt. Om al in de sfeer te komen, hebben ze banners gemaakt waarop enkele bewoners verkleed zijn als de bandleden van Rammstein. De oude rockers zijn te bewonderen

Lees meer »