#iedereenwestvlaming

Zondag wordt er beslist over de titel. Maar de coaches van Club en Anderlecht mogen allebei niet in de dug-out door een schorsing.

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.

The post #iedereenwestvlaming is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Met een opbrengst van 128 miljoen euro tijdens het openingsweekend is Disneyfilm ‘Inside Out 2′ succesvolste animatiefilm ter wereld

De nieuwe film ‘Inside Out 2′ van animatiestudio Pixar voor Disney heeft meteen een record gebroken. Tijdens het openingsweekend bracht de film maar liefst 140 miljoen dollar op (meer dan 128 miljoen euro). Hiermee heeft het de animatiefilm met het beste openingsweekend wereldwijd verbroken en ‘Frozen 2′ van de troon gestoten, die na het openingsweekend een opbrengst van 135 miljoen

Lees meer »

Spikkerelle stelt seizoen 2024-2025 voor

Theaterzaal Spikkerelle in Avelgem heeft tijdens de Spikkerelle Cruise het cultuurseizoen 24-25 voorgesteld. Onder andere West-Vlamingen Wim Willaert en Mooneye houden er halt. Het belooft weer een zinderend cultuuravontuur te worden.
The post Spikkerelle stelt seizoen 2024-2025 voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grote belangstelling tijdens voorstelling van nieuw cultuurseizoen in Kuurne: “Cultuur zorgt voor samenhorigheid”

Woensdagavond heeft de Kuurnse Vrijetijdsdienst in Hoeve Vandewalle het nieuwe cultuurprogramma bekendgemaakt voor het seizoen 2024-2025. Dit ging vooraf met de voorstelling ‘900 jaar Kuurne in woord en beeld’ van Sammy Neyrinck.
The post Grote belangstelling tijdens voorstelling van nieuw cultuurseizoen in Kuurne: “Cultuur zorgt voor samenhorigheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

WHO waarschuwt voor vervalste Ozempic

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor namaakmedicijnen voor diabetes die in omloop zijn. Het gaat om Ozempic, het bekende medicijn met de werkzame stof semaglutide, dat ook in de EU is goedgekeurd voor de behandeling van diabetes type 2. Omdat Ozempic ook de eetlust onderdrukt, wordt het steeds vaker gebruikt om af te vallen.

Lees meer »

Politie schiet in Hamburg man neer die met bijl opdook in fanmars Oranje, supporters verzocht rustig te blijven

De politie heeft vanmiddag in Hamburg een man neergeschoten die agenten met een bijl zou hebben bedreigd. Dat gebeurde in de buurt van de vele duizenden Oranje-supporters die in een fanmars door de stad trekken. “Hoop politie, sirenes en ook een heli hierboven”, zegt een van hen. De aanvaller had ook een molotovcocktail bij zich. Hij raakte gewond en krijgt

Lees meer »

Vete tussen Ivo Pauwels’ weduwe Diana en dochter An bereikt triest dieptepunt: “Ik dien klacht in wegens pesterijen”

“Ze moet stoppen met mij zo te kleineren!” Zangeres Diana More (64), de weduwe van Ivo Pauwels, heeft klacht ingediend tegen zijn dochter An (54). Negen maanden na het plotse overlijden van de ‘Nonkel Jef’-acteur blijkt het water dieper dan ooit tussen zijn beide nabestaanden. Zo zou An de zangcarrière van Diana boycotten. Wat is er aan de hand? Diana

Lees meer »