Hoe beleggen in de metalengekte?

10:12 Verschillende edel- en industriemetalen tikken nieuwe recordstanden aan. Dit zijn enkele mogelijkheden om daar munt uit te slaan. 

Meer krantenkoppen in België

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Harris wipt over Trump in nieuwe peiling

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Mexico vernietigt 50 “monstertrucks” van drugskartels

In Mexico hebben de autoriteiten 50 zelfgemaakte gepantserde voertuigen van drugskartels vernietigd. De “monstertrucks” waren in beslag genomen bij 30 onderzoeken, zo maakte het openbaar ministerie bekend. De voertuigen werden vernietigd in de noordoostelijke stad Reynosa in de staat Tamaulipas, aan de grens met de VS.

Lees meer »

Ruben Van Gucht poseert samen met Sporza-collega Ine Beyen op rode loper van ‘ZomerRevue’

Tijdens de drukke sportzomer houdt sportanker Ruben Van Gucht (37) er een druk sociaal leven op na. Hij deelde afgelopen weekend beelden vanop Tomorrowland en zondagavond poseerde hij met collage Ine Beyen (37) op de rode loper van de ‘ZomerRevue’ van Gert Verhulst en James Cooke in De Panne. Op de ‘blote benen’-affaire tijdens een videogesprek met Radio2 wilde hij

Lees meer »

Leidt DNA-wet tot doorbraak in moordzaak Tania Van Kerkhoven? “Last resort om onderzoek nog één keer nieuw leven in te blazen”

Een klein half jaar sinds de invoering van de nieuwe DNA-wet lijkt die aan te slaan. Verschillende onderzoekers hebben er al gebruik van gemaakt in een poging een doorbraak te forceren in onopgeloste moordzaken. Het parket van Antwerpen bijvoorbeeld hoopt met nieuwe onderzoekstechnieken de moord op de 17-jarige Tania Van Kerkhoven op te lossen.

Lees meer »