Gênant moment in ‘Het jachtseizoen’ in Nederland: deelnemers betrappen naakte man achter het stuur

In de Nederlandse versie van ‘Het jachtseizoen’ waren afgelopen aflevering presentatrice Bridget Maasland (49) en strafadvocaat Clarice Stenger (45) op de vlucht. Wanneer ze op een bepaald moment een lift proberen regelen, kunnen ze plots hun ogen niet geloven. “Ik kijk zo in z’n sjakie.” 

Meer krantenkoppen in België

Mix van jong en oud bij CD&V Beernem: “Stuk voor stuk kandidaten die verkozen kunnen worden”

Maandagavond stelde burgemeester Jos Sypré (CD&V) de lijst van zijn partij voor de gemeenteraadsverkiezingen voor in de Zomerbarak van Trefhof. De christendemocraten kiezen voor een evenwichtige lijst en zetten in op een mix van jong en oud, gespreid over alle deelkernen. “We kozen resoluut voor kandidaten die stuk voor stuk verkozen kunnen worden”, klinkt het.
The post Mix van

Lees meer »

Energiewaakhond in nota aan formateur De Wever: “Maak aardgas duurder en elektriciteit goedkoper”

Energiewaakhond CREG vraagt de federale regeringsonderhandelaars om warmtepompen aantrekkelijker te maken door de accijnzen op elektriciteit te verlagen en die op aardgas te verhogen. Ander opvallend voorstel: een verplicht ‘basiscontract’ voor energie. Dat moet het makkelijker maken om energieleveranciers te vergelijken. Wat betekenen die voorstellen? Welk verschil maken ze op je energiefactuur? En komen ze er ook effectief?

Lees meer »

Eén van deze vijf moet Kamala Harris helpen Trump te verslaan. Amerika-expert legt uit “waarom ze best een witte man kiest”

Nu alles erop wijst dat Kamala Harris de nominatie van de Democraten zal winnen, rijst de vraag wie haar running mate wordt. Waarnemers zijn het erover eens dat ze er goed aan zou doen een witte man op sleeptouw te nemen. Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek (KU Leuven), wikt en weegt vijf mogelijke kanshebbers: “De sterkste kanshebber heeft één nadeel:

Lees meer »

Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare

Wie droomt van een eigen zaak en een origineel concept heeft, kan zich nog tot 18 augustus kandidaat stellen voor de actie ‘Win je winkel’. De winnaar krijgt een jaar lang de gratis huur van een pand op een toplocatie in de Ooststraat.
The post Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare appeared first on

Lees meer »

Na controverse rond Jelmont in ‘B&B zoekt lief’: moeten kandidaten van reality-programma’s beter gescreend worden?

Moeten deelnemers aan reality-tv grondiger gescreend worden? De vraag is weer actueel nu blijkt dat Jelmont, kandidaat in ‘B&B zoekt lief’, een strafrechtelijk verleden heeft. Ook de andere B&B’s in het VTM-programma blijven niet gespaard van drama en geruzie. Hoe worden die kandidaten eigenlijk geselecteerd? En krijgen ze een achtergrondcheck? Wij vroegen het aan een expert mediarecht. “Soms is er

Lees meer »

Speciale box moet angst bij kinderen wegnemen om patiënt te bezoeken op intensieve zorg in Antwerpse ziekenhuizen

Het Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) heeft een box samengesteld om angst en onzekerheid bij jonge kinderen weg te nemen bij een bezoek aan de afdeling intensieve zorg. Voor veel kinderen is die afdeling een confronterende omgeving door de toestellen, geluiden en geuren. In de doos zitten onder andere foto- en leesboekjes en materiaal vanop een Intensieve Zorg-kamer.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De avond is gevallen, Gent is klaar voor Urbanus!

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Het jonge volkje heeft al meer dan z’n deel gekregen, met onder meer de Ketnetband en de Vlaspoppenworp. God deed het intussen ook even op z’n Gents, gesteund door de vocale kwaliteiten van Koen Crucke. Tijd dus om gezegend de avond in te zetten en die heeft nog aardig wat in

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon (en zoveel betalen ze ervoor)

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »