Gênant moment in ‘Het jachtseizoen’ in Nederland: deelnemers betrappen naakte man achter het stuur

In de Nederlandse versie van ‘Het jachtseizoen’ waren afgelopen aflevering presentatrice Bridget Maasland (49) en strafadvocaat Clarice Stenger (45) op de vlucht. Wanneer ze op een bepaald moment een lift proberen regelen, kunnen ze plots hun ogen niet geloven. “Ik kijk zo in z’n sjakie.” 

Meer krantenkoppen in België

Nederlander (40) verdient miljoenen door producten van Nike en Lego naar Rusland te importeren

Sinds de Russische invasie van Oekraïne in februari 2022 hebben heel wat westerse bedrijven hun activiteiten in Rusland stopgezet. Ook het Amerikaanse sportmerk Nike en de Deense speelgoedmaker Lego trokken zich terug uit het land. Maar door ondernemers als Wijnand Herinckx (40) kunnen Russen toch nog producten van westerse merken kopen. De Nederlandse zakenman verdiende de afgelopen jaren al miljoenen

Lees meer »

Ze snoeiden taxussen voor kankeronderzoek, maar waren “met niets in orde”: bedrijf veroordeeld voor grootschalige fraude en oplichting

Een Gents bedrijf dat arbeiders leverde om taxussen te snoeien, is woensdag veroordeeld door de rechtbank voor grootschalige en internationale fraude. Het bedrijf ontdook meer dan een miljoen euro aan sociale lasten en hield daarnaast nog een hele zwendel met geleasde bestelwagens in stand. De zaakvoerder kreeg 40 maanden cel en tien jaar beroepsverbod.

Lees meer »

Schapen in beslag genomen tijdens controles

Op zaterdag 15 juni verrichten Politiezone Grensleie en Politiezone Arro Ieper controles op het vervoer van schapen naar aanleiding van het Offerfeest.
The post Schapen in beslag genomen tijdens controles appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groepsexpo deelnemers Prijs van de Makers in Sint-Annakasteel in Maldegem

Nog tot en met 15 juli kan je in het Sint-Annakasteel naar een groepsexpo met werk van kunstenaars die deelnamen aan de Prijs van de Makers. “Op onze open call reageerden 224 kunstenaars, bijna een verdubbeling ten opzichte van onze vorige editie”, zegt schepen van Cultuur Nicole Maenhout (N-VA), die tijdens de openingsreceptie de namen van de winnaars van de

Lees meer »

De Messi van de Alpen

20:30 In de 26ste minuut van de wedstrijd Schotland-Zwitserland scoorde Xherdan Shaqiri woensdagavond de gelijkmaker voor de Zwitsers en enkele seconden later herinnerden we ons, dankzij Google, zijn bijnaa…

Lees meer »

Zoveelste veroordeling voor hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost

De hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost en zijn dochter zijn nogmaals veroordeeld voor de wantoestanden op het terrein. Hun vergunning werd ingetrokken maar toch bleven ze verder kweken. Vader en dochter krijgen respectievelijk 8.000 en 4.000 euro boete.
The post Zoveelste veroordeling voor hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost appeared first on KW.be.

Lees meer »

Restaurant Lagaar blijft dicht tot half juli na brand in garagecomplex

De zware brand van 12 juni in het garagecomplex op de Zeedijk van Zeebrugge heeft zware gevolgen voor restaurant Lagaar in de Baron de Maerelaan 4. De brand situeerde zich vlak achter de muur van de keuken van het restaurant en het vuur heeft zich gedeeltelijk verspreid in het dakgebinte van de keuken van het restaurant.
The post Restaurant

Lees meer »

Noël en Christiane uit Koekelare vieren diamanten bruiloft

Noël Dedeyster (87) en Christiane Lievens (80) trouwden 60 jaar geleden op 26 mei in de kerk van Kortemark en vierden onlangs hun diamanten bruiloft in Saint-Germain in Diksmuide, omringd door hun kinderen en kleinkinderen.
The post Noël en Christiane uit Koekelare vieren diamanten bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaan (38) vecht voor zijn leven nadat hij in botsing komt met razendsnelle rollercoaster: “Hij was op zoek naar zijn sleutels”

Een bizar ongeval in een pretpark nabij de Amerikaanse stad Cincinnati, in Ohio. Een 38-jarige man is zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een razendsnelle rollercoaster in attractiepark Kings Island. De man liep in een voor bezoekers strikt verboden gebied onder de achtbaan en kreeg een voorbijrazend karretje los tegen het hoofd. Hij was blijkbaar op zoek naar

Lees meer »

Ikea geeft vrijdag 15 procent korting op alles: “Wie veel koopt, doet veel profijt”

Voor zijn 40ste verjaardag in ons land biedt Ikea vrijdag in alle Belgische winkels 15 procent korting. Op alles. Gezien niet bepaald strandweer wordt verwacht, dreigt zo’n actie een halve volksverhuizing teweeg te brengen. Professor winkelketens Gino Van Ossel (Vlerick Business School) fileert de actie én het succes van Ikea in België: “Jaar na jaar neemt de verkoop met korting

Lees meer »