Eli Lilly pompt 5 miljard dollar in extra diabetes- en obesitasmedicijnen

17:59 Eli Lilly, ’s werelds waardevolste farmabedrijf, wil met de zoveelste investering in extra productie de vraag naar zijn populaire obesitas- en diabetesmedicatie bijbenen. 

Meer krantenkoppen in België

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid in aanloop naar Spelen: “Weet dat ik de capaciteiten heb om goud te pakken”

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid. En dus kruipt de Antwerpse judoka ook niet in de rol van underdog of outsider. Over zes weken stapt hij in Parijs met één onmiskenbaar doel op de tatami: olympisch goud. “Ik kan van iedereen winnen.” Om er in één adem wel aan toe te voegen: “Maar ook verliezen.” Dan toch niet zo

Lees meer »

Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar duwen en slaan”

Een ex-koppel uit Menen is door de rechter in Kortrijk veroordeeld voor wederzijdse slagen aan elkaar. Als reactie op onophoudelijk slaan en duwen van haar partner sloeg de 52-jarige vrouw met een bierflesje op zijn hoofd. “Wettige zelfverdediging”, vond haar advocaat.
The post Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar

Lees meer »

Matthias Simoen plaatst zich voor Ironman Hawaï

Matthias Simoen (30) uit De Klijte mag zich opmaken voor deelname aan het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï. Vorige weekend zette hij in de Ironman van Nice nog een tijd van 11 uur en 5 minuten neer.
The post Matthias Simoen plaatst zich voor Ironman Hawaï appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schuldeisers kunnen niet aan het geld van Luc Martens’ echtgenote: “Ondertussen blijven ze in luxeflat wonen”

Een viertal schuldeisers van oud-minister Luc Martens en zijn vrouw Chantal Van Audenhove uit Roeselare willen dat de rechtbank de collectieve schuldenregeling van Van Audenhove stopzet. Door die regeling is Martens’ echtgenote beschermd tegen schuldeisers. “En ondertussen kunnen ze in hun luxeflat blijven wonen. Heel aangenaam, toch?”, sneerde één van de schuldeisers.
The post Schuldeisers kunnen niet aan het

Lees meer »

Drie nieuwe kandidaten bij CD&V Heuvelland

CD&V Heuvelland heeft drie kandidaten toegevoegd aan de lijst voor de verkiezingen in oktober: Frédéric Berville, Bart Vandenbussche en Dries Delaplace.
The post Drie nieuwe kandidaten bij CD&V Heuvelland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Partijtop van Les Républicains bevestigt uitsluiting van voorzitter na farce over samenwerking met extreemrechts

De partijleiding van de Franse centrumrechtse partij Les Républicains heeft vrijdag in een nieuwe vergadering de uitsluiting van voormalig voorzitter Eric Ciotti bevestigd. De 50-jarige betwistte woensdag zijn ontslag en heeft een verzoek in kort geding ingediend bij de rechtbank van Parijs. Die buigt zich later vandaag over de beslissing, vertelden bronnen binnen de partij aan AFP.

Lees meer »