Demi Moore zet zich opnieuw op de kaart met bloederige horrorfilm: “Het zijn een paar uitdagende jaren geweest”

Van “walgelijk” en “verontrustend” tot “meesterlijk” en “onvergetelijk”. Op het Filmfestival van Cannes roept de nieuwe horrorfilm ‘The Substance’ heftige reacties op. Maar over één ding zijn alle kijkers het eens: Demi Moore schittert op haar 61ste als nooit tevoren. Al was de Amerikaanse actrice haar glans bijna kwijtgeraakt. Van een bijzonder moeilijke jeugd tot enkele mislukte relaties: de ex van Ashton Kutcher en Bruce Willis kreeg het al hard te verduren. 

Meer krantenkoppen in België

Jongen (5) doodgereden door politiewagen

Een vijfjarige jongen is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij gegrepen werd door een voorbijsnellende politiewagen in het Duitse Kassel. Het kind werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon (en zoveel betalen ze ervoor)

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Benjamin en Nikita wassen auto’s aan huis met mobiele carwash Cleanwax: “We kunnen ze allemaal doen blinken”

Benjamin Breugelmans (37) en Nikita Klous (33) begonnen twee jaar geleden met hun mobiele carwash Cleanwax. Ondertussen biedt het duo ook heel wat andere diensten aan, onder meer vanuit hun werkplaats in Blankenberge. “Eigenlijk kunnen we quasi alles proper maken. We zoeken steeds naar de geschikte oplossing om de auto’s te doen blinken”, klinkt het. Met een tot in de

Lees meer »

Mexico vernietigt 50 “monstertrucks” van drugskartels

In Mexico hebben de autoriteiten 50 zelfgemaakte gepantserde voertuigen van drugskartels vernietigd. De “monstertrucks” waren in beslag genomen bij 30 onderzoeken, zo maakte het openbaar ministerie bekend. De voertuigen werden vernietigd in de noordoostelijke stad Reynosa in de staat Tamaulipas, aan de grens met de VS.

Lees meer »

Waarom mosselen in de supermarkt zoveel goedkoper zijn dan op restaurant

Tussen de 28 en 32 euro: dat blijkt de courante prijs voor mosselen op restaurant. Toch pakten verschillende supermarkten vorige week uit met promo’s vanaf 2,15 euro per kilogram. Een serieus verschil. Nochtans is mosselen bereiden geen culinair hoogstandje: vijf minuten op het vuur met enkele groenten en klaar, niet waar? We vroegen enkele horeca-uitbaters van waar dat prijsverschil juist

Lees meer »

Vijf doden na explosie op industrieterrein in China

Een jury in Saint Louis, in de Verenigde Staten, heeft het bedrijf Abbott Laboratories vrijdag veroordeeld tot het betalen van 495 miljoen dollar (bijna 456 miljoen euro) omdat Abbott de risico’s had verzwegen van het drinken van babymelk genaamd Similac Special Care 24.

Lees meer »