Club Brugge krijgt (weer) slecht nieuws over nieuw stadion: “Om bij te schreien”

De Vlaamse regering heeft vrijdag nog geen nieuwe omgevingsvergunning toegekend voor de bouw van het nieuwe stadion van Club Brugge in Sint-Andries. Dat komt omdat de Raad van State net vandaag de stad Brugge terugfluit rond de aanpassing van een parkeerregel. “Wat er nu moet gebeuren? Dat moeten we bekijken”, reageert de stad Brugge. 

Meer krantenkoppen in België

Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende

Skeeleraar Bart Swings heeft donderdag in Oostende de Europese titel op de marathon veroverd. Onze landgenoot bleef Indra Médard en de Spanjaard Patxi Peula voor. Voor Swings was het al de derde Europese titel.
The post Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parket heropent na 31 jaar onderzoek naar moord op Tania Van Kerkhoven (17): “Nieuwe DNA-technieken kunnen meer duidelijkheid geven” 

Het parket van Antwerpen heropent na 31 jaar het onderzoek naar de moord op de 17-jarige Tania Van Kerkhoven. Ze werd in 1993 met verschillende messteken teruggevonden in een park in Berchem, nadat ze naar een fuif was geweest. Wat er precies gebeurde en wie haar vermoordde, is nooit aan het licht gekomen, maar met nieuwe moderne onderzoekstechnieken wil het

Lees meer »

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »

Charlot Tyvaert en Mauro Derammelaere bij Spoor8770: “Jeugd is de toekomst van Ingelmunster”

De nieuwe politieke partij Spoor8770 kon weer een jongeman strikken om op de lijst te staan. Naast Dries Carlier (Scouts) en Victor Van de Putte (Scouts) stelt ook Mauro Derammelaere (Chiro Jefri) zich verkiesbaar. Charlot Tyvaert, bekend van Relax by Charlot, zei ook ja tegen Spoor8770 en neemt dus eveneens deel aan de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Charlot Tyvaert en

Lees meer »