Beste Sammy Mahdi, dat u besneden bent, is iets te veel informatie naar mijn smaak

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Kijkcijfers van Nederlandse ‘De pappenheimers’ met Erik Van Looy storten in: wat is er aan de hand?

Nederland lijkt al na drie afleveringen uitgekeken op hun versie van ‘De pappenheimers’: de derde aflevering kon op RTL4 nog 290.000 kijkers bekoren, ruim de helft minder dan bij de start. Angela de Jong, tv-criticus voor ‘Algemeen Dagblad’, velt een hard verdict: “‘De pappenheimers’ is niets opzienbarends, het zoveelste tv-quizje met Bekende Nederlanders.” Waar ligt dat volgens haar aan?

Lees meer »

Jasper Pillen (Open VLD) komt met eerste reactie: “Voorlopig gemengde gevoelens over stembusslag”

Open VLD West-Vlaanderen kampeert in Park Rodenbach in Roeselare. Een twintigtal liberalen hebben al post gevat in een afgehuurd zaaltje en bekijken op een groot scherm met gemengde gevoelens de eerste resultaten die binnen komen.
The post Jasper Pillen (Open VLD) komt met eerste reactie: “Voorlopig gemengde gevoelens over stembusslag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

DP Auto zet nieuwe locatie in de kijker: “Alle merken auto’s met minder dan 120.000 kilometer op de teller”

Autohandel DP Auto verhuisde recent van de Meensesteenweg in Roeselare naar de Bruggesteenweg in Gits. “Naar locatie toe zitten we hier een stuk beter”, aldus zaakvoerders Nicolas Dumoulin (45) en Phil Thevelein (28).
The post DP Auto zet nieuwe locatie in de kijker: “Alle merken auto’s met minder dan 120.000 kilometer op de teller” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerbar De Voart in Pollinkhove biedt gevarieerd programma aan

Zomerbar De Voart opent op vrijdag 14 juni de deuren. Twee maanden lang valt er in de pop-upbar langs de Lovaart in Pollinkhove van alles te beleven. Op de activiteitenkalender staan onder meer vier optredens, een kidsweekend en het EK voetbal.
The post Zomerbar De Voart in Pollinkhove biedt gevarieerd programma aan appeared first on KW.be.

Lees meer »