ASSISEN. Stefaan De Smet: “Toen ze me verweet de vader van het kind van mijn halfzus te zijn, ging het licht uit”

De ondervraging van Stefaan De Smet door voorzitter Pascale Clauw heeft een heel ander licht geworpen op de moord op diens minnares Sandra Bellaccomo. Het verhaal dat de beschuldigde daarover ophangt, rammelt langs alle kanten. Wat kan er dan wel gebeurd zijn? 

Meer krantenkoppen in België

Man even vast in voertuig na aanrijding door fout manoeuvre in Esen

In de Roeselarestraat in Esen (Diksmuide) gebeurde er maandagavond een verkeersongeval. Tijdens een manoeuvre werd een man aangereden waardoor hij even vast bleek te zitten in zijn wagen. Uiteindelijk raakte hij slechts lichtgewond.
The post Man even vast in voertuig na aanrijding door fout manoeuvre in Esen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG EK ATLETIEK. Hij doet het! Goud voor Alexander Doom op 400 meter

Goud voor Alexander Doom (27) op het EK atletiek! In Rome kroonde hij zich tot Europees kampioen op de individuele 400 meter. In de laatste meters ging hij over Charles Dobson na een spannende tweestrijd. Doom liep 44’15”, een Belgisch record én een kampioenschapsrecord. Jonathan Sacoor eindigde als vierde. België zit nu aan drie medailles op het EK.

Lees meer »

Servaas Buysschaert (25) wint na Belgisch kampioenschap ook BNXT-titel Filou Oostende: “Heel jaar voor gewerkt”

Na de gewonnen Belgische titelstrijd tegen Antwerp Giants startte Filou Oostende aan de slotfase van de competitie: de BNXT-titel. En ook die werd binnengehaald. Kortrijkzaan Servaas Buysschaert is er intussen aan zijn zesde seizoen bezig bij de A-kern en blikt terug op een pittige reeks wedstrijden.
The post Servaas Buysschaert (25) wint na Belgisch kampioenschap ook BNXT-titel Filou Oostende:

Lees meer »

Amerikaanse vrouw 43 jaar onschuldig in de cel

In de Amerikaanse staat Missouri heeft een rechter de veroordeling ongedaan gemaakt van een vrouw die al 43 jaar lang in de gevangenis zit. De intussen 63-jarige Sandra Hemme blijkt toch niet schuldig aan moord. Al die tijd is bewijsmateriaal achtergehouden dat in de richting van een lokale politieagent wijst als moordenaar.

Lees meer »

Nu Siciliaans dorpje opnieuw huizen voor een paar euro verkoopt: hoe verging het Vlamingen die daarop ingingen?

Het Siciliaanse dorpje Sambuca zet een aantal van zijn oude huizen te koop voor amper 3 euro. Een beproefde truc in het zuiden van Italië: soortgelijke acties lieten in het verleden al uitgestorven plaatsen heropleven. In de dorpjes Mussomeli en Acquaviva Platani kochten een hoop Vlamingen een paar jaar geleden zelfs huizen aan 1 euro per stuk. Hoe ging het

Lees meer »

Bart De Wever heeft precies wat hij wil

Bart De Wever heeft voor de grootste verrassing van deze verkiezingen gezorgd. Niet Vlaams Belang is de grootste partij van Vlaanderen, maar N-VA. Zijn alles-of-niets-strategie heeft gewerkt. Hij kan zowel in Vlaanderen als op federaal niveau aan een regeringsvorming beginnen.

Lees meer »