Thibau Nys wint eerste etappe in Ronde van Noorwegen

Thibau Nys heeft de eerste etappe in de Ronde van Noorwegen gewonnen. Hij blijft zo de zeges opstapelen na overwinningen in Romandië en Hongarije. Lees meer bij Sporza. 

Meer krantenkoppen in België

Zware dakbrand in Maaseik, geen gewonden

In Maaseik is een zware dakbrand uitgebroken in een huis op de Diestersteenweg. De brandweer had een hele tijd nodig om het vuur te blussen en het dak dicht te leggen. Er vielen geen gewonden, maar de schade is groot.

Lees meer »

Raf Van Brussel leeft al drie maanden met een stoma: “Financieel kan ik me niet veroorloven nog langer thuis te zitten”

“Heel spannend, optreden met een stoma.” JOE-presentator Raf Van Brussel (53) stond dinsdag op het podium van ‘Tien om te zien’ in Westende met zijn voormalige band Sunny Side Up, maar het waren vooral gezondheidsperikelen die voor zenuwen zorgden. Voor het eerst praat hij zonder schroom over zijn darmperforatie, leven met een stoma en de gevolgen voor zijn carrière na

Lees meer »

Milcobel wil ijsjesfabriek Ysco in Langemark verkopen

Zuivelbedrijf Milcobel wil zijn ijsjesfabriek Ysco in Langemark verkopen. Reden is dat de ijsmarkt groeit en dat ijsjesbedrijven het best kunnen groeien als ze alleen maar ijs maken. De Amerikaanse investeringsmaatschappij die Ysco wil overnemen heeft groeiplannen met ijs.

Lees meer »

Agent schopt overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd in luchthaven Manchester: “Stevige reactie nadat collega’s aangevallen werden”

Een Britse agent is in opspraak gekomen nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond deze namiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op.

Lees meer »