Stevige exits leiden tot recordwinst bij investeerder Gimv

08:59 De investeringsmaatschappij Gimv realiseerde over het boekjaar tot 31 maart een recordwinst van 217 miljoen euro dankzij lucratieve exits. Het dividend blijft stabiel. 

Meer krantenkoppen in België

Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje

Noël Vantomme en Anna Claeys uit de Ouderdomseweg vierden hun briljanten huwelijksjubileum. Schepen Ives Goudeseune bracht hen een bezoek om hen te feliciteren met dit jubileum.
The post Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem

Dennis Bels (34) wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober lijsttrekker van het Vlaams Belang. Hij is sinds 2020 partijvoorzitter van de lokale afdeling. Dennis is van opleiding historicus en godsdienstwetenschapper.
The post Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bouw noodmasten voor elektriciteit na storm in Mechelen begonnen

In een maïsveld in Heffen (Mechelen) is gestart met de bouw van een eerste noodmast na de storm van 9 juli. Toen kwamen elektriciteitsmasten- en kabels naar beneden wat de Mechelse regio kwetsbaarder maakt als er nog een incident zou zijn. De masten zouden er half augustus moeten staan. Over naar schatting een jaar worden ze vervangen door definitieve masten.

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw 6 weken sluiten: “Hier aan prostitutie doen, is vragen om problemen”

Het gemeentebestuur van Lanaken heeft beslist om een prostitutiehuis in de Bessemerstraat vanaf vandaag opnieuw 6 weken lang te sluiten. Het nam die maatregel al eens in maart. De reden is de aanhoudende overlast die met de prostitutie gepaard gaat. Een auto en verschillende vuilnisbakken gingen al in vlammen op. Op straat is veel lawaai door draaiende motoren en luide

Lees meer »

Anja en Steven wonen met hun gezin in een zwarte doos: “Soms staan er mensen in onze achtertuin: ‘We komen een keer kijken’. Dat is er toch wat over”

Vraag in het Vlaams-Brabantse Humbeek naar ‘the black box’ en het zal niet lang duren of je staat voor de woning van de familie Van Campenhout. Het indrukwekkende zwarte spiegelhuis is de thuis van Anja (53) en Steven (55), Nina (21) en Maura (23). En van Vic (13) natuurlijk, de jongste van het gezin, die furore maakt in de autosport

Lees meer »

Lars (26) maakt enorme muurschildering op brug in Rommersom: “80 spuitbussen en 40 liter verf voor 1 van mijn grootste opdrachten” 

De spoorwegbrug in Rommersom, bij Hoegaarden, is in een kleurrijk jasje gezet door streetartkunstenaar TUZQ, de artiestennaam van Lars Van Cauwenbergh (26). Het ontwerp draait om 2 fietsers die op een zanderig gravelpad rijden. In totaal verschijnen deze zomer in Vlaams-Brabant 10 muurschilderingen in het teken van fietsen, gemaakt door verschillende kunstenaars. Zo staat Sven Nys afgebeeld op een muur

Lees meer »