Serena Williams deelt herkenbare strijd met zwangerschapskilo’s terwijl ze jeansrok probeert aan te trekken: “Ik wil wel huilen”

Negen maanden na haar bevalling deelt Serena Williams (42) een video op Instagram waarin ze een jeansrok probeert te passen. De oud-toptennisster zou graag terug in haar rok van Valentino kunnen. “Ik sport veel, maar ik weet niet of het iets gaat veranderen”, vertelt ze in de video. De rok past nog niet en daar is ze niet gelukkig mee, maar ze relativeert het wel. “Het komt wel goed, we zijn er bijna.” 

Meer krantenkoppen in België

Katrien (43) trouwt dinsdag met … zichzelf: “Ik wil dat de schepen hetzelfde mopje vertelt als bij alle andere koppels”

Katrien Van Opstal trouwt dinsdag. Dat is een bijzonder moment, want trouwen doe je niet elke dag. En al zeker niet met jezelf. Je leest het goed: Katrien trouwt dinsdag als eerste persoon in ons land met zichzelf. En daar heeft ze goede redenen voor, vertelt Katrien in een uitgebreid interview. Al keken ze in het gemeentehuis wel even vreemd

Lees meer »

Graspop Metal Meeting. Nu regen blijft vallen én alle parkings sluiten: alles wat jij moeten weten voor je naar de wei vertrekt

Donderdag gaat Graspop Metal Meeting officieel van start. Al dreigt een deel van deze editie van het festival in Dessel in het water te vallen. Voor woensdag schakelde de organisatie al over naar het noodplan en volgde er een crisisoverleg om te bekijken of er ook aanpassingen moeten komen op de andere dagen. Veel onduidelijkheden dus. Wat wél al zeker

Lees meer »

Lotte Kopecky volgt zichzelf op als Belgisch kampioen

Lotte Kopecky heeft zich zondag opnieuw tot nieuwe Belgische kampioen op de weg gekroond. De wereldkampioen haalde het na 123 kilometer tussen Sint-Lievens-Houtem en de finish in Zottegem solo voor Sanne Cant (Fenix-Deceuninck) en Justine Ghekiere (AG Insurance-Soudal Team).

Lees meer »

Ex-medewerker van Sihame El Kaouakibi wil Vlaamse overheid dagvaarden: “Ik wil mijn loon van 11.500 euro. Ik heb ervoor gewerkt”

“Mijn schulden stapelen zich op.” Dat zegt Aimé Schrauwen (30), oud-parlementsmedewerker van Sihame El Kaouakibi (37). Hij wil de Vlaamse overheid dagvaarden nadat hij maandenlang gewerkt heeft zonder loon, doordat het parlement El Kaouakibi verbood om medewerkers in dienst te nemen. Schrauwen vertelt waarom hij volgens hem wél recht heeft op meer dan 11.500 euro. “Die beslissing was juridisch onjuist.”

Lees meer »