Politie valt binnen in villa van Sean Kingston en arresteert zijn moeder: “Voor 150.000 dollar opgelicht”

De politie is vanmiddag binnengevallen in de villa van zanger Sean Kingston (31) in Florida, na beschuldigingen van oplichterij. Zijn moeder werd daarbij in hechtenis genomen. 

Meer krantenkoppen in België

West-Vlamingen zien De Bruyne, Vertonghen en De Ketelaere als beste collega’s

Binnenkort zal 1 op de 10 West-Vlamingen samen met collega’s kijken naar de EK-matchen van onze Rode Duivels, onder het goedkeurend oog van hun werkgever. Dat blijkt uit een kleinschalig onderzoek van uitzendbureau Tempo-Team. Daarnaast zijn de bevraagde West-Vlaamse werknemers het erover eens dat Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen en Charles De Ketelaere de tofste voetballers zijn om dagelijks mee

Lees meer »

Schuldeisers kunnen niet aan het geld van Luc Martens’ echtgenote: “Ondertussen blijven ze in luxeflat wonen”

Een viertal schuldeisers van oud-minister Luc Martens en zijn vrouw Chantal Van Audenhove uit Roeselare willen dat de rechtbank de collectieve schuldenregeling van Van Audenhove stopzet. Door die regeling is Martens’ echtgenote beschermd tegen schuldeisers. “En ondertussen kunnen ze in hun luxeflat blijven wonen. Heel aangenaam, toch?”, sneerde één van de schuldeisers.
The post Schuldeisers kunnen niet aan het

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – Burgerlijke partijen viseren vooral Lorine De Witte

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) hebben de burgerlijke partijen vooral Lorine De Witte (53) op de korrel genomen. Volgens de advocaten van de nabestaanden speelde De Witte een cruciale rol toen Athena Man (33) het slachtoffer op 15 oktober 2021 met geweld van het leven beroofde.
The post Assisen Caroline Kint – Burgerlijke partijen

Lees meer »

Man die dochtertjes Maud (8) en Ona (5) vermoordde moet ook naar rechter voor stalking: “Zelfs vanuit de gevangenis bleef hij zijn ex lastigvallen”

Na de moord op zijn dochtertjes Maud (8) en Ona (5) bleef Chris Vanhaverbeke (44) hun moeder lastigvallen. Eerst met brieven en later met nachtelijke telefoontjes. “Hij schakelde zelfs medegedetineerden in”, zegt advocaat Kristiaan Vandenbussche. Voor die stalking riskeert de Waardamse landbouwer twee jaar cel.

Lees meer »