Onderzoek naar mogelijk toxisch leiderschap in SMAK: raad van bestuur behoudt vertrouwen Philippe Van Cauteren

De raad van bestuur van het SMAK behoudt het vertrouwen in Philippe Van Cauteren. Dat raakte woensdagavond bekend. De museumdirecteur lag onder vuur na klachten over mogelijk toxisch leiderschap.

 

Meer krantenkoppen in België

Moeder trekt zich op aan elke vooruitgang van Lukaz en Kyalo na zware crash in Namen: “Ook jongste zoon uit coma”

Twee dagen na de zware crash in Namen, waarbij een 41-jarige vader uit het Antwerpse en zijn 12-jarige zoon omkwamen, zijn de twee andere zwaargewonde jongens van het gezin allebei bij bewustzijn. De dokters haalden Lukaz (5) maandag uit zijn coma. “Hij klaagt over hoofdpijn en herinnert zich niets van het ongeval”, zegt zijn mama Fanny. De jongen weet nog

Lees meer »

“De geïmproviseerde aftocht van Biden toont dat de problemen bij Democraten veel dieper zitten”

“De geïmproviseerde aftocht die zittend president Joe Biden blaast, toont dat de problemen bij Democraten veel dieper zitten. Er is geen doordacht plan om in november de cruciale stembusslag te winnen”, schrijft politiek journalist Lorenzo Terrière: “Het imago van de Verenigde Staten als machtige en stabiele democratie krijgt weer een deuk, en dat is geen goed nieuws voor ons Europeanen.”

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »

Jean Pierre speelt al 60 jaar accordeon voor zijn Ingrid

Jean Pierre Kindt en Ingrid Casteleyn zijn zestig jaar gehuwd: de perfecte gelegenheid voor Jean Pierre om op zijn accordeon nog eens alle registers open te trekken, want het is feest in de Brabantstraat. Al zestig jaar zijn Jean Pierre en Ingrid onafscheidelijk, maar ook zijn accordeon heeft de gelegenheidsmuzikant steeds bij de hand.
The post Jean Pierre speelt

Lees meer »